Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

12ª edició del Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses

Per   /   28/11/2018  /   No Comentat

Un any més l’Ajuntament de Roses obre una nova convocatòria, i ja van una dotzena, per participar al Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal

Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de RosesConcurs de Pessebres i Arbres de Nadal de RosesAjuntament de Roses convida als ciutadans a treure la seva creativitat per muntar un pessebre i un arbre de Nadal i participar en el concurs que ja es tota una tradició a la Vila, amb més d’una dècada celebrant-se

El concurs arriba aquest Nadal a la seva dotzena edició possibilitant, un any més, que els veïns i veïnes de Roses puguin mostrar la seva capacitat creativa amb la confecció dels pessebres i arbres de Nadal típics d’aquestes dates.
La tècnica i els materials que es poden utilitzar són de lliure elecció, tot i que es valoren especialment aspectes com l’ús de materials reciclables, així com els elements ornamentals realitzats pels mateixos concursants, l’originalitat i la complexitat en l’elaboració.
D’altra banda, no es valoraran els treballs que continguin plantes o substàncies protegides, com la molsa.

Les categories en la que està dividit la convocatòria d’aquest concurs són:

  • Categoria Infantil: fins a 14 anys,
  • Categoria Juvenil: de 14 a 30 anys
  • Categoria Adults: de 30 a 65 anys
  • Categoria Gent Gran: a partir dels 65 anys

Cal destacar que poden participar en aquest concurs només les persones físiques empadronades a Roses i les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes.

Inscripcions

Per participar al concurs cal presentar una instància genèrica acompanyada del model

normalitzat que es troba a: www.rosescultura.cat/ca/concursos.html

La sol·licitud d’inscripció de les persones físiques es pot presentar per mitjans electrònics a través de www.seu-e.cat/web/roses o, de forma presencial, al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, de 9 a 14 h.

La sol·licitud d’inscripció  de  les  associacions s’haurà de fer per mitjans electrònics a través de www.seu-e.cat/web/roses.

Premis

Pel que fa als premis, el guanyador/a de la categoria infantil rebrà 100 euros i un passi d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal, mentre que la resta de categories estan dotades de 100 euros i 5 entrades per a la Piscina Municipal.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 21 de desembre, a les 19 h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses.

Podeu completar tota la informació clicant AQUÍ.

 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Mar Cortés guanya els Premis Treballs de Recerca de Roses amb el treball “L’Alzheimer: música per reviure”

Read More →
%d bloggers like this: