Mes de paraules

La 1ª edició de la Fira de tastets Bravatast, amb motiu dels 50 anys d’Empuriabrava, esdevé en tot un èxit

50è aniversari del naixement d’Empuriabrava
L'Empuria Tast va ser una de les activitats de més èxit de la celebració del 50è aniversari del naixement d’Empuriabrava / arxiu

Al llarg dels tres dies han passat més de 6.000 persones pel Bravatast que van tastar més de 15.000 degustacions

Bravatast
El recinte on es va desenvolupar el Bravatast es va omplir de gent durant tot el cap de setmana

Èxit rotund de la primera edició del Bravatast, la fira de tastets de cuines del món que s’ha realitzat aquest cap de setmana a Empuriabrava. Més de 6.000 persones hi van passar pel recinte on es va celebrar per tastar més de 15.000 degustacions elaborades pels restaurants de la marina residencial de Castelló d’Empúries.

Per l’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, l’èxit de Bravatast ha estat degut a que “la gent del municipi s’ha fet seva aquesta proposta gastronòmica que, a més, ha atret a molts visitants d’arreu”. La gastronomia és un dels principals ingredients de la celebració dels 50 anys del naixement d’Empuriabrava “i els restaurants participants al Bravatast han estat a l’alçada amb unes molt bones propostes gastronòmiques”, va cloure Güell