25 genis de la làmpada concediran tres desitjos durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2018

Tres genis de la làmpada que en total concediran 9 desitjos durant el Carnaval

Els component de la colla Los Lereles deixen de predicar la Pau i l’Amor com hippies per concedir, com genis de la làmpada, tres desitjos durant el Carnaval de Roses. Només caldrà escollir bé el que volem

Carnaval de Roses 2018
Tres genis de la làmpada que en total concediran 9 desitjos durant el Carnaval

Resulta que hi ha un dona, formalment casada amb un dels membres de la colla Los Lereles, que té molt mal geni. Un mal geni brutal que, fins i tot, el coneixen (desgraciadament) totes les persones que formen part d’aquesta colla.
El geni d’aquesta dona es tan gran que durant el Carnaval de l’any passat, mentre Los Lereles, disfressats de hippies, anaven predicant la pau i l’amor, aquesta bona senyora no parava d’escridassar a tothom. Bronques cap allí, bronques cap a allà.

De tal manera que durant l’arròs del dilluns uns companys li van regalar al marit d’aquesta dona una làmpada. “Perquè vull això?”, va preguntar. “Per a que guardis el mal geni que té la teva dona, tiu”, li van respondre.

Al pobre home se li va il·luminar la cara de felicitat i se li va dibuixar un somriure de orella a orella, que gairebé un any després encara no se li ha esborrat.

Evidentment, no podem dir qui és aquesta senyora ni qui és el seu marit. A la senyora no la veureu, perquè és a dins de la làmpada gegant que han construït Los Lereles per decorar la seva carrossa per desfilar al Carnaval de Roses d’enguany. I pel que fa a l’home, només podem dir que podeu esbrinar qui és amb tan sols veure’l, ja que no para mai de somriure… De felicitat.

I aquest és el motiu pel qual els components de la colla Los Lereles han decidit anar disfressats del geni de la làmpada durant el Carnaval de Roses 2018, “no, no és aquest el motiu, hi havia diferents propostes i vam decidir agafar aquesta”, ens ha corregit el cap de colla de Los Lereles, Llorenç Ros.

Sigui com sigui la carrossa ja hem dit com anirà engalanada, i aquest servidor us pot assegurar que no se li ocorrerà fregar aquesta làmpada gegant… Per si de cas. Però total, no caldrà fer-ho per a que surti el geni, ja que hi haurà un total de 25 genis que aniran concedint desitjos a tot aquell que ho demani. Vint-i-cinc genis que són un xic més que hippies l’any passat, però que pagaran el mateix, és a dir, “140 € que ens dona, tot i que una mica justet, pel menjar, el beure i la disfressa”, ha assegurat Ros.

Qüestionari:

Creus que el Carnaval de Roses ha millorat?

Sí.

Què penses del concurs i dels premis a la millor carrossa, millor disfressa  i millor coreografia?

Està bé.

Consideres que l’adjudicació dels premis va ser justa?

No.

Qui hauria de ser el jurat?

Hauria de ser gent que sàpiga el que costa fer el Carnaval i que no tingui cap preferència par cap colla.

A part d’escollir el nº de sortida, consideres que s’haurien de donar altre tipus de premi?

Sí, estan bé, però s’hauria de donar un al·licient a les colles en forma de recursos per ajudar a decorar les carrosses.

Quina assignatura pendent consideres que té o què milloraries  del Carnaval de Roses?

Recolzament del poble, és molt maco emplenar Roses els dies de Carnaval i després, els mateixos que es beneficien són els que es queixen que les Barraques treuen clientela.

Com creus que s’hauria de controlar als menors per a que no cometin excessos amb l’alcohol?

És un tema complicat, però els joves menors que van amb nosaltres venen amb els seus pares, perquè els cap de colla ja estem ‘putejats’ fent la carrossa i fent barraques per a quan arribi el Carnaval en lloc de gaudir hàgim de fer de policies.

Creus que el Consell del Carnaval és útil?

Sí.

Creus que el sorteig de les desfilades s’hauria de fer abans i no quan falten pocs dies pel Carnaval?

Sí, perquè depenen de la posició que et toqui et podes esforçar més o menys, però al cap a la fi, si tens un idea per decorar la carrossa, l’acabes fent

Tenint en compte que els Reis del Carnaval (Adults i Infantils) tenen una subvenció de 1.500 euros creus que s’haurien d’escollir per mèrits i no per sorteig?

Ja està bé per sorteig, així dones la possibilitat que tothom pugui ser Rei de Carnval.

Si depengués de tu, com solucionaries la problemàtica de la nit de divendres al port?

Tancar el port única i exclusivament per a les colles i la gent que es disfressa al Carnaval, i la manera de saber qui és del Carnaval i qui no és donar un distintiu, com una polsera, alhora d’inscriure’t.

Quina sanció s’hauria de posar a les colles si no compleixen els manaments del Carnaval?

Primer de tot s’hauria de legislar i establir entre infracció lleu i infracció greu. Si és lleu sortir dels últims i si és greu no poder participar l’any vinent.

Creus que l’arròs de dilluns de Carnaval hauria de ser gratis per a les colles?

Sí, estaria bé.