Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

‘A l’estiu no t’aturis!’, nova promoció de la Piscina Municipal de Roses partir de l’1 de juny

Per   /   30/05/2019  /   No Comentat

Una promoció que, per un preu realment econòmic, inclou la matrícula, un mes de Pack  Fitness i un munt de regals i avantatges durant aquest estiu

Entre l’1 de juny i el 31 d’agost la Piscina Municipal de Roses posa en marxa la campanya de promoció A l’estiu, no t’aturis!,  a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic, que és 65 € els adults i 50€ el jovent i la gent gran.
Un preu, a més que inclou la matrícula i un mes en horari complet i el Pack fitness, i tot això incloent-hi que durant aquest mes tots els abonats i abonades de l’equipament podran gaudir de regals i avantatges extres.

Un cop transcorreguda la primera mensualitat, l’usuari pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que s’hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional (Gym BOX) i la participació a totes les activitats dirigides (Pack fitness) programades durant l’estiu.

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu i 2 invitacions.

Paral·lelament, la Piscina de Roses ofereix durant l’estiu (juliol i agost), una sèrie d’avantatges extres per a les persones abonades:

Invitacions

Aquells abonats amb una antiguitat 2018 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 de juliol.

Repte estiu

Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online.

Casquet de bany de regal

Els abonats que s’inscriguin a la travessia local de natació de Roses s’enduran de regal el casquet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

Descompte de 6 €

Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, durant juliol i agost.

Entrades a 3 €

Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

Campus piscina Roses

Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

Activitat especial: swim roses

Durant juliol i agost no us perdeu aquesta activitat de natació en aigües obertes, dirigida pels nostres monitors. Cal fer la reserva de plaça a través de la graella Pack fitness i és gratuïta.

Aqua brava

Oferta 2×1 els dies 22-23 de juny i 7-8 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal descarregar-se el tiquet descompte clicant de AQUÍ   i presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic juntament amb el DNI. I durant tot l’estiu, 10 % de descompte en les entrades.

SK Kayak

Excursions en caiac amb una oferta 2×1 per a tots els abonats. Cal descarregar-se el tiquet descompte, a través de AQUÍ, i presentar-lo directament a SK KAYAK. Cal fer la reserva prèvia.

 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Motos cremades a Roses

S’incendien a Roses unes 5 motos i una bicicleta durant la revetlla de Sant Joan

Read More →
%d bloggers like this: