Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Activitats que s’organitzen per Setmana Santa a la comarca de l’Alt Empordà

Per   /   26/03/2018  /   No Comentat

Més d’una vintena d’actes, entre representacions de la Passió, processons, mercats i fires, són les propostes que ofereixen els pobles de l’Alt Empordà per Setmana Santa

Guia activitats de Setmana SantaLes activitats i tradicions de la Setmana Santa es van iniciar ahir amb la celebració del Diumenge de Ramos.

I per conèixer tots els actes que resten per celebrar-se a la comarca de l’Alt Empordà durant aquests dies de tradició religiosa, el Consell Comarcal i l’associació Empordà Turisme han elaborat una guia digital amb les activitats de Setmana Santa que s’organitzen a una dotzena de municipis de l’Alt Empordà.

Una guia digital que aplega més d’una vintena d’actes, entre representacions de la Passió, mercats i fires, entre altres.
Tot plegat distribuït en dues pàgines perquè a través d’elles es puguin conèixer els principals actes d’aquestes festes de forma molt visual.
Tot i que aquesta guia es pot consultar a través de la pàgina web de l’Associació Empordà Turisme i per les xarxes socials, és pot fer directament clicant AQUÍ.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Mar Cortés guanya els Premis Treballs de Recerca de Roses amb el treball “L’Alzheimer: música per reviure”

Read More →
%d bloggers like this: