Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Adjudiquen les obres per a la construcció del nou col·legi Montserrat Vayreda de Roses

Per   /   26/02/2016  /   No Comentat

La nova escola Montserrat Vayreda estarà enllestida per començar el curs 2017-18

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses

Projecte guanyador de Baas Arquitectura de la nova construcció escola Montserrat Vayreda

24 empreses es van presentar per optar a portar a terme la construcció de la nova escola de Primària Montserrat Vayreda de Roses, per finalment la Generalitat adjudicar les obres a la Unió Temporal d’Empreses, UTE, Vias i Construcciones S.A. & VOPI S.A.

Aquesta adjudicació després que la Generalitat recuperés, gràcies a la intervenció de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, l’expedient del projecte requisat per la Guàrdia Civil en el registre que va portar a terme l’any passat a la seu de la Generalitat.

La nova escola que serà de dues línies, és a dir, es podran encabir dos cursos de P3, de P4 i de P5, té un cost 44.362.073,73 amb l’IVA inclòs, i tindrà un termini d’execució de 14 mesos. Les obres “després de presentar la documentació, signar el contracte, i fer el replanteig podríem començar, calculo, d’aquí a 1 mes o mes i mig com a màxim”, ha afirmat Mindan, la qual s’ha mostrat “molt contenta, ja que ha sigut un projecte que en la seva tramitació ha tingut mala sort, degut a problemes aliens a tothom –la documentació del projecte que va requisar la Guàrdia Civil – que han fet que es retrasés l’adjudicació”.

Si les obres s’inicien quan ha calculat Mindan, el nou CEIP Montserrat Vayreda, que tindrà una superfície de més de 3.000 metres quadrats i amb equipament exteriors per a la pràctica de diferents activitats esportives i escolars, serà una realitat entre els mesos de juny i juliol de l’any vinent, per començar tot just el curs 2017-2018.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Els fundadors del Nautic Center, dels restaurants La Llar i Die Insel i de Calçats Dari de Roses, premis Arjau 2019

Read More →
%d bloggers like this: