Anna Jorquera, nova Cap comarcal de la JNC de l’Alt Empordà

L’elecció va comptar amb la participació del Coordinador Territorial, Xavier Pacheco, dels membres del Comitè Executiu Nacional, Sergi Miquel i Miquel Serradesanferm, i del President comarcal de Convergència, Ferran Roquer.

Anna Jorquera ha estat escollida nova Cap comarcal de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de l’Alt Empordà, en el marc de l’assemblea extraordinària celebrada el divendres 26 d’octubre a Figueres on va prendre el relleu de l’Oriol Comas. La nova Cap comarcal té 27 anys i és regidora de Roses.

En el transcurs d’aquesta sessió, Comas va dur a terme l’informe de la feina feta durant el seu mandat i Jorquera va presentar la seva candidatura a tots els assistents. Es va proclamar la nova Cap comarcal de la JNC de l’Alt Empordà per unanimitat.

En el transcurs de l’assemblea també es van elegir els dos consellers nacionals de l’Alt Empordà, l’Anna Franco de Llançà i en Pere Torrà de Roses, i el Cap local de Roses, Carles Aguilar.

L’elecció va comptar amb la participació del Coordinador Territorial, Xavier Pacheco; dels membres del Comitè Executiu Nacional, Sergi Miquel i Miquel Serradesanferm; del President comarcal de Convergència, Ferran Roquer i de la resta de membres la JNC de l’Alt Empordà.

Tal i com va afirmar l’Anna Jorquera, també regidora d’esports i joventut a l’Ajuntament de Roses, “per un membre de la JNC, poder estar a l’Equip de Govern de Roses al costat dels companys de Convergència és molt significatiu, ja que mostra i confirma la confiança envers la joventut, i la bona preparació de la secció local de la JNC a Roses. En els moments que ens toca viure, ara més que mai cal joves compromesos i amb ganes de canviar les coses.”