Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Artistes de Roses i la comarca exposen les seves obres, creades en l’Espai Art del CAR Jove

Per   /   17/06/2017  /   No Comentat

A l’exposició hi participen 6 joves, membres de l’Espai Art, amb molt de talent però desconeguts pel gran públic

Espai Art del CAR Jove de Roses

Foto de família a l’exposició de l’Espai Art dels joves artistes amb els seus familiars, responsables del CAR Jove i les autoritats

A l’Assemblea de Joves que es va celebrar al passat mes de maig al CAR Jove va sortir la iniciativa de crear un espai dirigit a persones que la seva principal afició és dibuixar, al qual van anomenar Espai Art. I durant un mes han estat dibuixant creant les seves pròpies obres.

Unes obres que ara estan exposades a les mateixes instal·lacions de l’espai juvenil de Roses “per buscar a aquella gent que sabem que està dibuixant i que no els coneix ningú, és a dir, el que volem és cridar l’atenció per dir-les que aquí hi ha un espai per a que vinguin a fer coses en conjunt i poder exposar les seves obres, perquè igual no es fa una exposició per un de sol, però si és un grup d’artistes poden fer públiques les seves obres”, ha afirmat el dinamitzador juvenil, Jordi Abadal.

Aquesta exposició que es pot visitar al CAR Jove és la primera activitat que han fet 6 joves, entre d’ells, en Christian Fuertes, un dels dos impulsors d’Espai Art, que afirma que la seva creació té la finalitat “d’ajuntar gent que estigui a casa que dibuixa per a que doni a conèixer les seves creacions, que tinguin l’oportunitat de fer projectes i que, per dir-ho així, el món els vegi”, remarcant que “crec que a Roses hi ha molta gent que, no sé si per vergonya o què, no és dóna a conèixer i aquest Espai Art és una plataforma per poder fer-ho”.

Una persona que no sap dibuixar i vulgui fer-ho també té cabuda, “és ben rebut a l’Espai Art, perquè podem ensenyar-li, i també donar-li unes pautes per a que descobreixi quin és l’estil o la tècnica que l’agrada”, ha assegurat Fuertes, del qual es poden veure algunes de les seves obres a l’exposició.
Uns dibuixos que el delaten que la seva principal qualitat i talent és la creació de personatges de còmic

I una altra de les persones presents en aquesta exposició del CAR Jove, és Gisela Encinas, provinent, a l’igual que Fuertes, de Ventalló, i que presenta a la mostra diferents dibuixos amb éssers fantàstics amb forma humana, els quals va aprendre a fer “quan vaig estudiar batxillerat artístic, fèiem classes amb models en viu i vam aprendre el funcionament de l’anatomia, els músculs i els ossos, i com està tot connectat entre sí, i llavors et fas un esquema mental i aprens a col·locar-ho com et va millor a tu per fer els dibuixos”, ha afirmat la Gisela, la qual ha confessat que “m’agradaria, ja que també vaig fer il·lustració, dedicar-me professionalment al dibuix”, desvetllant que actualment “vaig fent algun encàrrec per internet i a l’estranger”.

Els joves participants a l’exposició consideren que l’Espai Art és una iniciativa “molt bona per poder dibuixar i conèixer gent que l’agrada la mateixa afició, és meravellós”.

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Anna Jorquera, ha afirmat que la mostra sorgida de l’Espai Art “és la manera que la gent pugui reconèixer la feina, el seu talent per a la creació, en aquest cas de dibuixos, dels quals hi ha alguns que són de una gran qualitat”.

Cal assenyalar que a l’Espai Art tenen cabuda tot tipus d’artistes, ja siguin pictòrics, musicals o qualsevol altra disciplina artística.

Aquesta primera exposició d’Espai Art es pot visitar fins al 30 de juny a les instal·lacions del CAR Jove de 16 a 20 hores.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic

A Roses s’impartirà el I Curs Internacional d’Arqueologia Medieval i Moderna Ciutadella

Read More →
%d bloggers like this: