Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Atletes rosincs deixen el pavelló ben alt a la Trail de muntanya ‘Trepijta Garrotxa’

Per   /   15/10/2018  /   No Comentat

Un total de 5 atltetes de Roses van disputar dissabte aquesta Trail de muntanya, i un d’ells, Xavi Llamas, guanya a la categoria de Veterans

Vila de Roses

Els 6 atletes de Roses que van participar a la Trail de muntanya ‘Trepijta Garrotxa

La ‘Trepitja Garrotxa’ és una cursa de muntanya dividida en diferents distàncies. L’Ultra, de 84 km, la Trail de 53 i dues més de 23 i 13 quilòmetres respectivament.

I 5 atletes de Roses es van desplaçar dissabte fins la comarca garrotxina, concretament a la població d’Oix, per prendre part en la Trail de 53 km amb un desnivell positiu de 2.900 metres que la pluja la va convertir en una cursa plena de fang.
I els atletes rosincs no ho va fer malament, gens. Al contrari, perquè un d’ells, en Xavi Llamas, es va quedar a un pas del podi absolut en creuar la línia d’arribada en quarta posició, amb un temps de 6 hores, 5min el que li va valdre per quedar campió a la categoria de Veterans.
Dani Navarro va entrar en 16ª posició, novena de veterans en fer els 53 quilòmetres en 7 hores i 6 minuts. Juan José Velasco va quedar 32è classificat absolut i 17è de veterans amb 7 hores i 59 minuts.
Per la seva part, Blas Balladares va entrar a meta en el lloc 52 i 25è de veterà amb un temps de 8 hores i 56 minuts. I per últim, en Satur Flor va quedar en la 61ª posició absoluta i 31ª de Veterans en invertir un temps de 9 hores i 13 minuts.

Cal destacar que la ‘Trepitja Garrotxa’ és una cursa solidària, ja que tots els beneficis es destinen a projectes de recerca mèdica infantil a l’Hospital de la Vall d’Hebron, especialitzat en malalties infantils, gràcies a la col·laboració́ de la Fundació́ Albert Bosch i NOEL Alimentària, patrocinador de la prova.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Festa de l’Any Nou Amazigh 2969

El poble Amazigh de Roses celebra aquest diumenge la Festa de l’Any Nou 2969

Read More →
%d bloggers like this: