Una Bella molt bella i una Bèstia molt bèstia es trobaran demà al Teatre de Roses

Optimist de Roses

La Bella i la Bèstia de la Companyia Veu Veu

Optimist programa per demà diumenge el musical infantil “La Bella i la Bèstia” de la companyia Veus-Veus

Optimist de Roses
La Bella i la Bèstia de la Companyia Veus Veus

La Bella molt bella és la Montse González i la Bèstia molt bèstia és en Noly, els quals van acompanyats de Jordi Font i Albert Doz.

Aquest conte de fades tradicional francès té com escenari un castell on hi viu un príncep malcriat, dolent i pervers com ell sol, que menysprea a tothom.
Però, una nit una senyora gran molt i molt vella demana poder-se refugiar en el castell i el príncep, malcriat, dolent i pervers com ell sol, i que menysprea a tothom, veient que aquesta senyora gran molt i molt vella és una mica lletja, la fa fora.
Llavors, aquesta vella lletja es transforma en una fada que llança un malefici i converteix el príncep en Bèstia. Uau, a sobre de ser malcriat, dolent i pervers com ell sol, i que menysprea a tothom, a sobre ara serà una bèstia.

I l’única manera que tindrà el príncep de salvar-se del malefici és aconseguir que una noia s’enamori d’ell… Hi haurà alguna?

Per saber la resposta s’ha d’anar al Teatre de Roses aquest diumenge a les 12 hores.

El preu de l’entrada són 5 euros. Si no s’ha fet la reserva d’entrades a les taquilles del Teatre Municipal de Roses es pot adquirir demà mateix una hora abans de l’inici de la funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *