Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

La cantant rosinca Àngels Ortiz organitza un curs intensiu de música afroamericana

Per   /   29/11/2017  /   No Comentat

El curs tindrà lloc aquest 2 de desembre al Teatre Municipal amb una durada de 6 hores, 3 al mati i tres a la tarda

Curs intensiu de música afroamericanaLa cantant i compositora de Roses, Àngels Ortiz, amb tres discs publicats, “Hores Velles”, “La pell del violí” i “Àngels del zel”, i 20 anys en la seva vessant de docent, impartirà aquest proper dissabte al Teatre Municipal de Roses un curs intensiu de cant modern de música afroamericana.

Òrtiz ensenyarà als participants tots els estils clàssics de la música negra, com són el Soul, el Blues, el Jazz i el Gospel.

L’artista impartirà una Màster-Class amb un estudi dels recursos i tècniques per a cantar aquests estils, juntament amb una aproximació teòrica. Explicarà les tècniques d’improvisació que existeixen en el cant ja que segons afirma “la improvisació és una dimensió que no té límits, és la base per a composar i és la vida de la música”.

El curs, organitzat per l’Escola de Rock i Música Moderna de Roses i l’Associació d’Artistes de Roses, tindrà una durada de 6 hores repartides en dues tandes: tres hores pel matí, d’11 a 14 hores; i tres a la tarda, de 16 a 19 hores.

Una de les finalitats d’aquest curs és donar  una millor projecció de la veu en les estructures harmòniques i melòdiques, i conèixer les possibilitats de la veu.

Inscripcions

Els interessats i interessades en assistir al curs poden fer-ho trucant a la pròpia Àngels al telèfon 633 144 811, o bé enviant-li un mail a cantaortiz@hotmail.com.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Companyia de Jubiteatre

La companyia de Jubiteatre de Roses torna a assaborir l’èxit amb la seva nova obra ‘Gente bien’

Read More →
%d bloggers like this: