Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Carme Vilà i Ignasi Tomàs ofereixen aquest diumenge a Roses un espectacle ple de poesia i música

Per   /   22/11/2017  /   No Comentat

Carme Vilà i Ignasi Tomàs oferiran un recital de poesia i música que es va haver de suspendre al mes de juliol per causes meteorològiques

Carme Vilà i Ignasi TomàsCarme Vilà i Ignasi Tomàs són, tots dos, uns referents de la creació artística de primer nivell que es realitza a Roses. I tots dos establiran, aquest diumenge al Teatre Municipal de Roses, un diàleg ple poesia i música, a través d’un discurs íntim, que permetrà a l’oient gaudir d’un espectacle original i diferent.

Un espectacle inicialment previst per al passat 23 de juliol a l’església de de la Ciutadella però que, per causes meteorològiques, es va haver d’ajornar. Així, aquest proper 26 de novembre desenvoluparan, a partir de les 6 de la tarda, el programa poètic-musical que tots dos tenien previst oferir aquest estiu.

Carme Vilà és una de les pianistes catalanes més rellevants i de major projecció internacional. La millor crítica musical europea ha lloat la seva tècnica prodigiosa i la seva modernitat interpretativa, fonamentada en la tradició dels grans pianistes centreeuropeus. Des dels seus estudis al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, on acabà obtingué les màximes qualificacions i les Medalles de Plata i d’Or als 16 anys, inicià una carrera meteòrica, on els guardons i reconeixements s’han succeït. El 1977, obtingué la Càtedra del Conservatori Superior Municipal de Barcelona i en va ser directora des del 1977 fins al 2001. És doctora honoris causa de la Universitat de Wisconsin Parkside, EUA.

L’Ignasi Tomàs, fundador i director artístic del Grup de Teatre de Roses, ha col·laborat al llarg de la seva trajectòria amb diferents agrupacions teatrals, amb els serveis educatius de l’Auditori de Barcelona i del Gran Teatre del Liceu, amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, entre d’altres, i ha actuat com a narrador i rapsode en diverses ocasions. La seva profusa trajectòria artística es caracteritza per la intensitat i tenacitat amb què l’Ignasi afronta cada nou projecte, a més d’una sensibilitat i passió pel teatre que és capaç de transmetre i contagiar.

El preu de l’entrada per assistir aquest espectacle és de 6,50 €.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals de Roses per al 2019

“El secret de no pujar impostos és aconseguir que la població pagui els seus deutes amb l’Ajuntament”

Read More →
%d bloggers like this: