Mes de paraules

El CEIP Jaume Vicens Vives recapta els primers 500 € de Roses per La Marató de TV3

El CEIP Jaume Vicens Vives de Roses amb La Marató
A dalt en Dona va fer moure al esquelet a centenear d'alumnes del Vicens Vives i a sota, el personal docent donava de berenar als pares i mares

Amb un ball i oferint menjar el Vicens Vives es va emplenar de pares, mares i alumnes per col·laborar amb La Marató

El CEIP Jaume Vicens Vives de Roses amb La Marató
A dalt en Dona va fer moure al esquelet als alumnes del Vicens Vives i, a sota, el personal docent donava de berenar als pares, mares i fills

Zumba a càrrec el rosinc Donaciano i un berenar per a tothom. Amb aquestes dues senzilles accions el col·legi Jaume Vicens Vives de Roses es va solidaritzar el passat dimecres amb La Marató de TV3.
Dues activitat senzilles, però amb un gran poder de convocatòria, tant és així que “estem molt contents de la participació que hi hagut, ja que, per exemple, hem arribat a les 70 famílies que s’han implicat fent coques i pastissos per repartir en el berenar solidari”, va destacar la directora del centre educatiu, Elisabet Ginestera.

Una participació que va fer possible recaptar gairebé 500 euros, concretament 488, “que aniran íntegrament destinats a La Marató”, va dir Ginestera, com també enviaran el vídeo a la TV de Catalunya de la Flashmob que van ballar per a l’ocasió.
Una Marató que enguany està dedicada a l’Ictus, les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, i que el personal docent del Vicens Vives ha treballat durant aquest dies a les aules, ja que com explica Ginestera “fa molts dies que ho estem treballant a classe parlant de l’ictus, visionant vídeos on han vist casos reals de persones que han patit un ictus, tant nens com persones grans i ara saben que el pot passar a qualsevol,  i també hem endinsat als alumnes en el món de La Marató”.

I com deia la directora del CEIP Jaume Vicens Vives de Roses, la participació en aquesta acció solidària va esdevenir, on els pares, mares i alumnes es repartir uns en ballar al son que marcava en Dona mentre d’altres, els més golafres, es dedicaven a berenar.