Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Cinema i sèries de TV a Ca l’Anita

Per   /   21/10/2017  /   No Comentat

A l’equipament cultural de Ca l’Anita s’encetarà una nova programació de tallers amb la incorporació de nous dedicats al cinema i les sèries de TV

Tallers a Ca l'AnitaEl que funciona no s’ha de tocar, i els tallers, entre d’altres, que l’any passat van tenir molt d’èxit de participació com el d’Astrologia, impartit pel rosinc Joan Comella, i el de de tractament de la fotografia amb Photoshop, que va anar a càrrec del figuerenc Roger Lleixà, es tornaran a impartir aquesta tardor a l’equipament cultural de Ca l’Anita.

Però, la principal novetat d’enguany són els tallers de Cinema i Sèries de TV que s’han inclòs en aquesta nova programació, “hem considerat adient incloure’ls aquest dos tallers perquè pràcticament a tothom ens agrada el cinema, i perquè gairebé la majoria dels membres d’una família segueixen una sèrie de televisió, ja que en el ‘prime time’ de la programació de la TV s’emet una en algun dels canals dels que disposem actualment”, ha afirmat el regidor de Cultura, Francesc Giner.

I precisament serà el Taller dedicat al Cinema el que inaugurarà aquesta nova programació. Serà el 28 d’octubre i en el mateix es farà un recorregut per la història del cine a través de pel·lícules clau que l’han marcat.
I l’exitós Taller d’Astrologia recollirà el relleu on Joan Comella en dues jornades, el 3 i 17 de novembre, iniciarà als participants a través dels seus coneixements entorn a aquest estudi especulatiu de les influències dels astres sobre el destí dels homes.

El 18 de novembre serà el torn del Taller de Sèries de TV, que tindrà per finalitat  analitzar des d’un punt de vista narratiu les sèries clau emeses per la petita pantalla dels últims anys.

Roger Lleixà impartirà el seu Taller de retoc fotogràfic amb Photoshop també en dos dies, el 25 de novembre i 2 el de desembre, el qual tancarà la programació formativa destinada al públic adult.

Pensant en els infants i en les famílies que desitgen realitzar activitats conjuntament, s’han programat també els tallers destinats a la confecció de calendaris d’advent, de galetes decorades, d’actualització del Nadal i de tions.

En l’àmbit expositiu, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament continua dedicant la programació de tardor-hivern als artistes locals amb el cicle “Mirades pròpies”, que en aquesta ocasió mostrarà l’obra de Patrícia Soler i Oscar Gartín.

Inscripcions

Les inscripcions per participar en els tallers de la nova programació de tallers de Ca l’Anita s’obren el proper dimarts, i es poden realitzar tant al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament com via web a inscripcions.roses.cat.

  • Podeu consultar dates, horaris i preus de les activitats en el document adjunt.

 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)

Un viatge solidari per anar a Fàtima, una odissea per tornar a Roses

Read More →
%d bloggers like this: