Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El circ cabaret d’Armando Rissotto al Teatre de Roses de la mà d’Optimist

Per   /   30/01/2018  /   No Comentat

Optimist proposa un espectacle de titelles per al públic infantil que homenatja el món del circ i les varietats

Teatre de Roses

Espectacle de titelles per a la mainada de Roses

Aquest proper diumenge, 4 de febrer, la programació de teatre infantil i familiar que ofereix mensualment el Teatre Municipal de Roses a través de l’associació Optimist, proposa un espectacle de titelles que homenatja el món del circ i les varietats. La Companyia Txo Titelles oferirà el seu espectacle “Armando Rissotto”, farcit d’invents i mecanismes, barrejats amb tendresa, màgia i poesia.

Armando Rissotto és un vellet sensible i amant de la bona cuina, que segueix fidel al seu càrrec de mosso de pista, director, presentador i tot el que faci falta. Per donar un toc original al seu espectacle de varietats, decideix presentar-lo com si fos la carta d’un menú exquisit. Els artistes que apareixen a la pista són els ingredients adequats per a la creació d’aquest menú tan especial.

Els personatges desfilaran mostrant les seves habilitats, proeses i rareses, genialitats i destreses. Aquesta desfilada és presentada i amenitzada per una còmica i caricaturesca veu en off. El ritme de l’espectacle passa de tranquil, a animós, trepidant ma non troppo, allegreto, relaxant, sempre marcat pel caràcter i energia de cada un dels seus protagonistes.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Viatge solidari de Roses a Fàtima (Portugal)

A en Ferdy només li resten 130 km per arribar a Fàtima (Portugal), final del seu quart viatge solidari

Read More →
%d bloggers like this: