Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El club Base Roses C.F. inicia aquest dilluns la 5ª edició del Campus de Futbol Vila de Roses

Per   /   17/06/2017  /   No Comentat

Campus de Futbol que estarà dividit en dos, el primer destinat a les categories d’Infantil, Aleví i Benjamí, i el segon a la d’Escoleta

Campus de futbol Vila de RosesEl Campus de futbol Vila de Roses organitzat pel club Base Roses C.F. es va crear l’any 2013. I l’èxit de participació que va tenir el primer any ha provocat que aquesta escola de futbol a l’estiu arribi ja a la seva cinquena edició.

Un Campus que es desenvoluparà per a diferents franges d’edat, és dir a nens del 2003 al 2008 dividits en categories d’Infantil, Aleví i Benjamí. Aquest, que és el primer, s’inicia aquest dilluns, 19 de juny, i es desenvoluparà en horari de tarda els dies 19,20, 21 i 22, i ja, partir del dia 23 de juny fins a l’1 de juliol a jornada complerta, és a dir, de 9 a 13 hores i  de 16 a 18:30 hores, tot i que l’últim dia només es farà de matins.

El V Campus de futbol Vila de Roses inclou, “a part de les activitats pròpies de la tecnificació de futbol, els àpats per la mainada que es serviran al Club Tennis Roses i el poder gaudir de les instal·lacions del club, inclosa la piscina”, ha manifestat Josep Mª Martínez, coordinador del Campus.

Serà impartit per professionals en actiu del futbol, “i que són entrenadors de grau superior amb el títol nacional com són, per exemple, Jordi Ricart, Joan Granados, Napo Cayuela, Jesús Téllez, Manel González, Àngel Campos i Xavi Agustí entre d’altres, que seran els encarregats de fer els clínics de futbol cada dia amb la mainada”, ha afirmat Martínez.

I el segon Campus, dirigit a nens nascuts entre 2008 i 2013, és a dir, a la categoria Escoleta, es farà del 28 d’agost fins al 9 de setembre només de matins.

Els preu per participar al primer Campus és de 190 euros i cada nen se li lliurarà dos equipacions. I el segon, el dels més petits té un cost de 60 euros.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic

A Roses s’impartirà el I Curs Internacional d’Arqueologia Medieval i Moderna Ciutadella

Read More →
%d bloggers like this: