Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Comença Cine Ciutadella i ViladeRoses.cat regala dues entrades

Per   /   11/07/2018  /   No Comentat

Dues entrades per assistir a la projeccció de La La Land del Cine Ciutadella de Roses per a qui encerti el ‘gazapo’ que hi ha en aquesta mateixa publicació

CineCine CiutadellaAquest dijous 12 de juliol arrenca la 9a edició del CineCiutadella a Roses. El cicle de cinema a la fresca s’estrena amb La La Land, una pel·lícula guanyadora de 6 Oscars que va ser un éxit de públic i de crítica. Un autèntic homenatge al cinema musical.

La La Land és una pel·lícula dramàtica i musical nord-americà de 2016, escrita i dirigida per Damien Chazelle. La pel·lícula és una versió moderna dels musicals hollywoodienses. Els protagonistes són Carmen Machi i Ryan Gosling, un pianista de jazz i una aspirant a actriu que es coneixen i enamoren a Los Angeles, Califòrnia.

Tot i que s’enamoren perdudament un de l’altre, les seves grans ambicions per arribar a l’èxit de les seves respectives carreres artístiques amenaça en separar-los.

La pel·lícula va ser elogiada pel públic i la crítica sent nominada a diversos premis destacant els Globus d’or on va guanyar les 7 categories a les quals estava nominada (millor pel·lícula – Comèdia o musical, director, actor i actriu de comèdia o musical, guió, banda sonora i cançó original), convertint-la en la pel·lícula més premiada de la història dels Globus d’Or, superant a ‘Alguien voló sobre el nido del cuco’ que va aconseguir portar-se 6 premis en 1975.6​

La pel·lícula va ser nominada a 14 premis Óscar de 2017, convertint-se en la pel·lícula amb més candidatures a l’Óscar juntament amb Titanic i Tot sobre Eva, guanyant finalment 6: el de millor director, millor disseny de producció, millor cinematografia, millor cançó original, millor banda sonora i millor actriu.

Apta per a tots els públics.

Cinema + Picnic

Els assistents poden portar menjar i beguda des de casa, per fer-se el seu pícnic a mida, i llogar gandules al recinte o bé portar cadires plegables o mantes, per fer més còmoda la vetllada.

Informació bàsica

Obertura: 21.30 h
Inici de la projecció: 22.00 h

Entrades

Adults: 5 €

Menors de 12 anys: 3 €

Lloguer gandula: 2 €
Estores gratuïtes amb l’entrada

Important! — Important!

Per optar a guanyar les dues entrades s’ha d’averiguar on és el gazapo i dir-ho l’entrada de la notícia al Facebook de ViladeRoses. El primer o primera que ho faci guanya. I s’ha de fer avui com a temps límit

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Junts per Roses

Montse Mindan arrenca la precampanya amb Artur Mas presentant Junts per Roses, la marca que portarà a les municipals

Read More →
%d bloggers like this: