Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

En Comú Podem, la segona força més votada a Roses, lamenta que el PP fos l’opció preferida dels rosincs

Per   /   28/06/2016  /   No Comentat

En Comú Podem agraeix als 1.043 rosincs la seva confiança en les passades Eleccions Generals

En Comú Podem a RosesEn el següent comunicat la persona que fa ver possible que En Comú Podem tingués representació a Roses, David Beltran, agraeix als rosincs que van dipositar el seu vot en favor del partit. Aquest grup d’esquerres, però, lamenta a la vegada que “la primera força votada hagi estat el PP”.

Primerament ens agradaria agrair el suport dels 1,043 rosincs que han dipositat la seva confiança en nosaltres i que ens encoratja a seguir lluitant per recuperar els drets socials que ens han estat usurpats.
No obstant això, els resultats del 26J ens deixen un gust agredolç. A Catalunya les forces d’esquerra i progressistes hem tornat a vèncer de nou.

A la resta de l’Estat, i a Roses, la primera força votada ha estat el PP, i això ens entristeix perquè significa la continuïtat de les polítiques d’austeritat que tant han castigat les classes més desafavorides i afectades per la crisi. Però haver estat la segona força més votada a Roses, i la primera a Catalunya, ens motiva per continuar estant al costat de la gent tot defensant aquelles polítiques que tracten dels problemes reals de les persones: l’atur, la pobresa energètica, l’habitatge, etc. Tot plegat, ens reforça a seguir lluitant per les pròximes escomeses electorals i aconseguir que els ciutadans recuperin el protagonisme en el si de les nostres institucions i polítiques.

David Beltran
Coordinador En Comú Podem

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

El Gran Dictat

La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Read More →
%d bloggers like this: