Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Cs Roses aposta per convertir les Festes locals en plataformes per donar a conèixer nous músics de la població

Per   /   18/10/2018  /   No Comentat

El portaveu municipal, José Manuel Álvarez, proposa incorporar un festival de músics locals durant la celebració de la Festa Major 2019

Cs Roses

CS Roses vol que les Barraques de la Festa Major esdevinguin un trampolí per als músics locals / Foto: arxiu

El portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Roses, José Manuel Álvarez, vol aprofitar les Festes locals perquè es converteixin “en un trampolí per als músics del municipi” i per això ha presentat una moció en aquest sentit que serà debatuda en el ple municipal d’octubre. “Està comprovat que els grups, les bandes, els músics o els cantants locals construeixen identitat musical als seus pobles i els donen vida, per això és necessari promocionar-los”, ha assegurat.

Per al regidor, la incorporació d’un festival de músics de Roses durant la celebració de la Festa Major de l’any que ve seria un primer pas en aquesta direcció i “una aposta perquè els nostres artistes locals tinguin l’oportunitat de créixer, formar-se, intercanviar experiències i posar en pràctica els seus projectes musicals amb el suport de l’Ajuntament”. Álvarez considera que la iniciativa “donarà visibilitat als músics de Roses” i permetrà “impulsar el talent local, estimular la creació i la producció de músics de diferents estils”.

 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Festival benèfic pro Guinea Conakry

Roses, com sempre, no falla i assegura l’esmorzar de 300 nens i nenes per gairebé 3 mesos

Read More →
%d bloggers like this: