Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Una dècada d’intercanvi cultural entres estudiants de batxillerat de la població i la Vila de Roses

Per   /   11/10/2017  /   No Comentat

Des de l’any 2007 els intercanvis culturals entre els alumnes de 2on de batxillerat dels instituts Hug Roger III i i Cap Norfeu de Roses se celebren anualment

Intercanvi cultural

Els estudiants i personal docent dels instituts Hug Roger III de Sort i Cap Norfeu de Roses han estat rebut oficialment a l’Ajuntament

Cada any, i ja en fa deu, els alumnes de segon de batxillerat dels instituts Hug Roger III i i Cap Norfeu de Roses protagonitzen una trobada anual amb l’objectiu comú dels dos centres a fer conèixer al seu alumnat la riquesa lingüística i cultural dels diferents territoris.
Un intercanvi cultural que va néixer amb una iniciativa conjunta sorgida dels dos centres educatius de Secundària dins el ‘Projecte per a la millora de la qualitat dels centres educatius públics’.

Així, amb una proposta bianual, els alumnes de l’Institut Cap Norfeu visiten Sort quan cursen 1r de batxillerat, mentre que la visita dels alumnes de Sort a la Vila de Roses es realitza durant el primer trimestre de 2n de batxillerat.
Els joves, durant les seves estades, tenen l’oportunitat de conèixer el paisatge, costums, formes de vida passades i presents, llengua i atractius de cadascuna de les poblacions i de la seva àrea d’influència.

En la trobada que s’està realitzant a Roses, participen 45 alumnes de l’institut Cap Norfeu i 28 de Sort. I aquest matí, han visitat l’Ajuntament de Roses, on han estat rebuts per l’alcaldessa Montse Mindan, i la regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera, en una recepció oficial a la sala d’actes del consistori, i se’ls ha ofert un esmorzar que han pogut gaudir tant els estudiant com el personal docent.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals de Roses per al 2019

“El secret de no pujar impostos és aconseguir que la població pagui els seus deutes amb l’Ajuntament”

Read More →
%d bloggers like this: