Dissabte, 21 de març, es posen a la venda els tiquets per participar al IV Correbars Rosink

Correbars Rosink

Els tiquets es podran adquirir al preu de 18 euros a tres locals de restauració de Roses

Correbars RosinkA diferència de les tres edicions anteriors del Correbars Rosink, quan el tiquet es podia adquirir pel facebook i després fer l’ingrès del seu import en un compte facilitat per Joventut Rosinka, enguany, els joves de 18 a 100 anys que vulguin participar a la 4ª edició del Correbars hauran de dirigir-se a un dels tres locals de restauració designats per l’organització, que són l’hamburgueseria-pizzeria HambGust, la  Cafeteria Restaurant Triskel i el Frankfurt Cerdanya.

“Enguany hem decidit no fer-ho pel Facebook per dues coses, la primera facilitar els tràmits de la inscripció, tant per a la gent que vulgui participar com per a la pròpia organització”, ha afirmat el president de Joventut Rosinka, Adrià Giner, per continuar que “la segona raó és per donar prioritat a la gent de Roses, tot i que el Correbars Rosink està obert i pot venir gent de qualsevol població”.

Així, cada un dels tres locals posarà a la venda 100 entrades al preu de 18 euros, el mateix que l’any passat, per sumar les 300 persones que podran participar. Tot i que l’organització no es planteja, actualment, augmentar el nombre de participants, en aquesta vida no hi ha res segur, i en el supòsit que hi hagi molta demanda per participar els responsables de Joventut Rosinka estudiran la possibilitat d’acollir més gent.

L’HambGust, el Triskel i el Cerdanya hi seran segur en aquesta 4ª edició del Correbars Rosink, la resta de locals els anirà publicant properament l’organització per la xarxa social de Facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *