Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Diumenge de teatre infantil i havaneres al Teatre Municipal de Roses

Per   /   29/04/2016  /   No Comentat

Teatre infantil d’Optimist, aquest diumenge 1 de maig, a les 12 del migdia, i cantada d’havaneres a partir de les 7 de la tarda

Teatre Municipal de Roses

“Bombolles de paper” és l’espectacle infantil programat pel teatre de Roses aquest diumenge 1 de maig

“Bombolles de paper”, de la companyia Mucab Dans, és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia. Una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació dels infants i adults transportant-los a un espai on tot és possible. Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra…

Un espectacle màgic i dinàmic on nens i nenes no podran desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acaben participant activament i que va guanyar el 2014 el premi al Millor Espectacle Familiar de la Feria de Teatro de Ciudad Rodrigo i ha realitzant una gira intensa per diferents països.

El preu de l’entrada és de 5€. Venda i reserva de localitats a les taquilles del Teatre Municipal, dijous i divendres de 12 a 14h, i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l’inici.

A la tarda, a partir de les 7, cantada d’havaneres amb el grups Ultramar i Els pescadors de Roses

Diumenge, a les 7 de la tarda, al Teatre Municipal de Roses, i amb entrada lliure, se celebrarà la tradicional cantada d’Havaneres Vila de Roses, que aquest any arriba a la seva XI edició. Hi participaran els grups Ultramar i Els pescadors de Roses.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

El Gran Dictat

La final del concurs El Gran Dictat se celebra al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Read More →
%d bloggers like this: