Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Documental per celebrar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per   /   15/05/2019  /   No Comentat

Es projectarà als Cinemes Las Vegas de Figueres el documental ‘EnFemme’

Dia Internacional contra la LGTBIfòbiaAquest proper divendres 17 de Maig, a les 18 hores, el Servei d’Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza una projecció del documental ‘EnFemme’ als Cinemes Las Vegas de Figueres, per celebrar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. A la  projecció hi assistirà la directora, Alba Barbé, i vàries de les seves protagonistes que faran un col·loqui posterior.

La projecció és gratuïta i oberta a tothom, tot i que la sala té una capacitat màxima per a 100 persones.

Petit resum d‘EnFemme’

‘EnFemme’, un petit refugi per a l’anonimat a la metròpolis de Barcelona, obre la porta al Secret: “m’agrada vestir de dona”. A poc a poc descobrirà la fluïdesa del gènere en un món vertiginós que exigeix constantment posicionar-nos.

Amb el boom d’internet surt a la llum un col·lectiu de persones que comencen a pensar-se com a “cross-dressers”. No els encaixava la imatge que deixà en herència “la travestí” en els moviments d’alliberament sexual durant el tardofranquisme o “la Transició”. ‘EnFemme’ revela el silenci d’una vivència que ja no es pot mantenir oculta però també la solidaritat i la importància del plaer a l’hora de construir la identitat.

Amb ell, ens convertim en testimonis del naixement d’una comunitat.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Aula gastronòmica

La Confraria de Pescadors de Roses cedirà un edifici per a la creació d’una Aula gastronòmica

Read More →
%d bloggers like this: