L’A.E. Roses s’estrena a casa a la 2ª jornada de lliga amb una derrota davant l’Escala

A.E. Roses
Juan David Pacheco xuta a porteria en una de le moltes ocasions de gols desaprofitades per l'A.E. Roses per marcar

El primer equip de l’A.E. Roses tot i tenir moltes ocasions de cares a porteria perd per 0-3

A.E. Roses
Juan David Pacheco xuta a porteria en una de les moltes ocasions de gols desaprofitades per l’A.E. Roses per marcar

L’A.E. Roses va debutar el passat 3 de setembre a la lliga de futbol de 2ª Catalana en amb una victòria a domicili davant el Caldes de Malavella.

Un triomf de molt mèrit tenint en compte que al minut 75 de partit els locals es van avançar en el marcador, i els rosincs van saber donar-li la volta als 15 últims minuts del matx per guanyar 1-2.

I ahir s’estrenaven al Municipal del Mas Oliva contra l’Escala, equip que no va poder passar de l’empat a casa davant del C.E. Aro.
Tot semblava indicar, doncs, que l’A.E. Roses podria aconseguir fer ple i sumar 6 punts corresponents  a les dues primeres jornades. Però al minut 2 de partit va quedar clar que els locals haurien de lluitar molt pe aconseguir el triomf després que el jugador escalenc Musa Fatty inaugurés el marcador.

I amb 0-1, tot i les ocasions de gols dels rosincs, es va arribar al descans. Als 10 minuts de la represa una altre revés pels rosincs, ja que Xavier Mora va marcar el segon gol a favor dels visitants.

Un 0 a 2 que ja no es va moure i que va significar la primera derrota de l’A.E. Roses en aquesta temporada 2017-18 de futbol, acabada d’iniciar.
Un resultat que va deixar palès que l’Escala va ser un equip molt efectiu, de les poques ocasions que van tenir davant porteria van fer dos gols. En canvi, els locals “hem tingut, sobretot a la segona part, moltes ocasions, algunes d’elles clares, i no hem sigut capaços de materialitzar-les, aquí ha estat la clau del partit”, va afirmar el tècnic de l’A.E. Roses, Carles Santiago, el qual, tot i les oportunitats per marcar no considera que a l’equip li falti gol, “no, perquè generem moltes ocasions, si no fos així estaria preocupat,  però com l’equip genera oportunitats només la fortuna ens ha impedit marcar”.

Per al tècnic rosinc aquest partit va ser la mostra que a “2ª Catalana haurem de picar pedra per salvar la categoria, perquè ningú regala res”.

A la 3ª jornada de lliga l’A.E. Roses, situat en la 8ª posició a la classificació, visitarà el camp de l’U.E. Tossa, equip amb el mateix balanç, un victòria i una derrota i, per tant, els mateixos punts, que els rosincs, 3.