Loading...
You are here:  Home  >  Ensenyament  >  Current Article

El 8 i 15 de desembre, Ludijoc a Roses

Per   /   28/11/2012  /   No Comentat

Els dissabtes 8 i 15 de desembre, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del Ludijoc, activitat adreçada als alumnes de 3r i 4rt de les escoles de Roses, que té per objectiu donar a conèixer esports tradicionals i jocs alternatius i d’altres països del món. Les dues jornades tindran lloc a l’institut Illa de Rodes. Les inscripcions per participar-hi es poden realitzar els dies 29 i 30 de novembre.

Les activitats del Ludijoc estan adreçades a nens i nenes de 3r i 4rt curs de primària de totes les escoles de Roses. Enguany, les activitats aniran a càrrec de l’Associació Esportiva i Escolar d’Alumnes de l’institut Illa de Rodes. El primer dissabte, 8 de desembre, l’activitat es dirigeix als alumnes de 3r i 4t de les escoles Narcís Monturiol i Els Grecs i al 3r curs del Centre Escolar Empordà. Per la seva part, la sessió del dia 15 està adreçada al Montserrat Vayreda, Jaume Vicens Vives i 4rt curs del Centre Escolar Empordà.

Al llarg d’aquestes jornades es donaran a conèixer esports tradicionals i alternatius, sortint de l’oferta més convencional. Entre les activitats que es realitzaran, es troben jocs malabars, jocs amb material alternatiu i jocs i esports tradicionals de Paraguai, Austràlia i Perú. L’objectiu és contribuir a la formació de valors, fomentar la convivència i potenciar la integració i la cohesió social.

El Ludijoc es venia realitzant en el darrers anys dins del programa del Pla Educatiu d’Entorn. El Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, d’acord amb l’èxit de participació i els valors que projecta l’activitat, ha apostat per mantenir-la dins el seu programa d’actuacions.

La participació és totalment gratuïta i només cal que el pare/mare o tutor de l’alumne que vulgui participar l’inscrigui al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament (Casa del Mar). Les inscripcions es poden realitzar dijous 29 i divendres 30 de novembre, en horari de 10 a 14 h. Cal aportar fotocòpia de la targeta sanitària del nen o nena.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Curs de Voluntariat en l’àmbit de l’oncologia

Exitós ‘Curs de Voluntariat en l’àmbit de l’oncologia’ organitzat per la Fundació Roses Contra el Càncer

Read More →
%d bloggers like this: