Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El CAR Jove de Roses engega el cicle ‘Sexualitat en femení’ només per a noies

Per   /   02/05/2018  /   No Comentat

‘Sexualitat en femení’ és un cicle de xerrades adreçat a noies i joves a partir 14 anys que es portarà a terme al Centre d’Activitats de Roses (CAR Jove)

‘Sexualitat en femení’ a RosesDe tres xerrades es composa el cicle ‘Sexualitat en femení’.
La primera, que se celebrarà el proper dilluns, 7 de maig, a les instal·lacions del CAR Jove, sota el títol ‘Desig en femení’, la sexòloga i tècnica de Joventut, Gisela Rodríguez, abordarà aquest tema i com condicionen els mites de l’amor romàntic.
La xerrada està plantejarà com una sessió entre noies a partir de 14 anys, per parlar d’una manera còmode i distesa sobre com condicionen els mites i els prejudicis en la sexualitat.

‘Dansant amb la lluna’ és el títol de la segona xerrada que se celebrarà el 14 de maig destinada a noies de 6è de primària a 2n d’ESO i les seves mares.
Durant la xerrada, l’educadora, arterapeuta i facilitadora d’espais de trobada per a dones, Sara Cufí, impartirà un taller per oferir eines a les nenes que estan en edat de menstruar per primera vegada que les ajudin a poder integrar a la seva vida els canvis interns que s’estan produint en els seus cossos, i a poder connectar amb la naturalesa del cicle femení.

Per últim, i sota el títol ‘Prohibit als nois’, Vittoria Casullo, llevadora del Programa Infosex de l’Oficina Jove Alt Empordà, parlarà de sexe en un ambient de confidencialitat, sense censura i amb informació de qualitat.
Aquesta darrera xerrada tindrà lloc el dia 28 de maig i està destinada a noies a partir de 14 anys.

Totes les activitats tindran lloc els dies indicats a les 18.30 hores, i totes al CAR Jove.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Junts per Roses

Montse Mindan compartirà les seves reflexions sobre el futur de la Vila de Roses

Read More →
%d bloggers like this: