El CAR Jove de Roses ofereix un espai als grups musicals per poder assajar

CAR Jove

L’espai juvenil torna reactivar el Buc d’Assaig per donar sortida als músics de Roses de poder assajar

CAR JoveAmb aquesta crida: Tens un grup de música i no tens on assajar?, l’espai del CAR Jove de Roses ofereix el Buc d’Assaig als grups musicals, per assajar durant dues o més hores a la setmana, amb una variable que cal destacar, és totalment gratuït si s’està empadronat a la Vila.

Aquest espai d’assaig es torna a reactivar després de “poder comptar amb una nova empresa de lleure, ‘Llegendària Lleure’, necessària per cobrir les activitats que té previstes l’Ajuntament envers la joventut mitjançant el CAR Jove”, ha assenyalat la regidora de Joventut de Roses, Anna Jorquera.

El Buc d’Assaig del CAR és una petita sala municipal, ubicada a les instal·lacions del CAR Jove, totalment insonoritzada i equipada amb una bateria, amplificadors per a les guitarres i el baix, micròfons i equip per a les veus, reproductor de CD’s i MP3 i connexió WIF.
I el que és més important, gent que comparteix l’interès per la música.

Cal destacar que el Buc del CAR no és només un local d’assaig, ja que també el musics que facis servei de la sala també podran gaudir d’un punt d’informació per tal d’assabentar-se de cursos, tallers i altres activitats musicals on hi podran participar.

Més informació a:

Gran Via de Pau Casals, 39-45. 17480 Roses Tel. 972 15 08 88

joventut@roses.cat / www.roses.cat o al Facebook del CAR Jove de Roses