Loading...
You are here:  Home  >  Ensenyament  >  Current Article

El Consell Comarcal promou un curs per formar joves en Agents de Salut

Per   /   26/09/2014  /   No Comentat

Curs adreçat al jovent de l’Alt Empordà entre 15 i 19 anys

Oficina de Joventut de FigueresDes de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà es promou un curs per formar joves en Agents de Salut. Va adreçat a joves de 15 a 19 anys que vulguin formar-se en temes de salut. L’objectiu és doble, per un costat formar-se i per l’altre, intervenir entre iguals i a l’entorn més pròxim per tal de millorar els hàbits saludables.

El cost del curs d’agent jove de salut és de només 20 euros i inclou set sessions amb professionals de la salut (cada dimecres de 16 a 19, des del 15 d’octubre fins al 30 de novembre a la Oficina Jove de l’Alt Empordà), a més d’unes colònies de cap de setmana. Les inscripcions ja estan obertes i les places son limitades a 20 joves.

Des de l’àrea de Joventut del Consell es considera que si es formen joves en salut i s’enforteixen els seus hàbits saludables, aquests agents podran influir en la salut i els comportaments dels seus companys. S’ha constatat que augmenta el nombre d’adolescents i joves que prenen alcohol, que tenen addiccions a substàncies tòxiques, que abusen de les tecnologies de la informació i comunicació i que tenen una mala alimentació.

A més, un altre motiu que ha portat a promoure aquesta iniciativa és l’existència d’una publicitat enganyosa sobre la imatge estètica i personal, perquè manquen conductes i hàbits saludables entre els joves i perquè a les enquestes i l’opinió dels experts adverteixen que s’avança l’edat d’inici del primer consum de substàncies nocives.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Mar Cortés guanya els Premis Treballs de Recerca de Roses amb el treball “L’Alzheimer: música per reviure”

Read More →
%d bloggers like this: