Loading...
You are here:  Home  >  Roses  >  Current Article

El Cor Alegria de Gospel de Figueres es presenta a Roses aquest vespre al Teatre Municipal

Per   /   31/10/2015  /   No Comentat

El Cor Alegria comparteix l’Evangeli a través de la música

Cor Alegria

El Cor Alegria durant una actuació

El Cor Alegria és un cor format per 7 músics i 60 veus de diferents edats i generacions. Neix a Figueres, fa tan sols un any, al bressol de l’Església Evangèlica Baptista de la capital altempordanesa. Des del seu inici el Cor Alegria ha portat a terme diverses actuacions, transmetent en totes elles el sentiment del Gospel com a música i evangeli “i dins de l’esglèsia es fan diferents activitats, i dintre d’aquestes està la música”, va manifestar Manel Pons, membre de l’Església Evangèlica de Roses.

Els integrants del Cor Alegria, que viuen personalment el missatge que canten, garantint que l’oient gaudirà d’una festa musical, seran a Roses avui al vespre, a les 21:30 hores al Teatre de Roses “per compartir l’evangeli a través de la música, a través del gospel, un gènere de música que els catalans el portem al cor”, va dir Pons.

Aquest concert, que serà gratuït, és possible gràcies a la col·laboració del mateix grup, que ja va néixer amb un caràcter solidari, i l’Ajuntament de Roses per la cessió del Teatre Municipal de Roses.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Mar Cortés guanya els Premis Treballs de Recerca de Roses amb el treball “L’Alzheimer: música per reviure”

Read More →
%d bloggers like this: