Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El Gran Recapte d’Aliments fa una crida al voluntariat

Per   /   27/10/2018  /   No Comentat

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya celebrarà la desena edició els dies 30 de novembre i 1 de  desembre

El Gran Recapte d’AlimentsL’any 2009 el Banc dels Aliments de Barcelona, arran de l’increment exponencial de la demanda d’aliments per part de les entitats d’ajuda social, va decidir posar en marxa una campanya massiva, adreçada a la ciutadania, per tal de poder abastir els estocs d’aliments bàsics i poder garantir la seva distribució a les persones ateses. Al llarg d’aquestes deu edicions, més de 130 mil persones s’han sumat com a voluntàries i s’han recaptat més de 26 milions de quilos d’aliments.

Sense els voluntaris i les voluntàries el Gran Recapte no seria factible, és per això que des dels Bancs dels Aliments catalans es torna a fer una crida a la ciutadania per a que col·labori de nou i faci possible aquesta fita. La pàgina web www.granrecapte.com  ja està operativa i les persones interessades ja poden registrar- se com a voluntaris o coordinadors. Per a la present edició la xifra mínima de voluntaris necessària serà de 27.500 persones.

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya atenen cada mes a més de 200 mil persones, necessitem la teva ajuda per a combatre la precarietat alimentària.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Montse Mindan portarà l’Àrea de Turisme, Joan Plana la de Seguretat Ciutadana i Fèlix Llorens la de Promoció Econòmica

Read More →
%d bloggers like this: