El millor gelat de l’estiu s’assaboreix a Roses

Gelateria-Orxateria El Far de Roses

El millor gelat de l'estiu és una Mousse de garapinyada, en segon lloc hi és el més popular, el Lemon Pie, i el tercer el més original, fet de popcorn (crispetes) amb caramel

La Gelateria-Orxateria El Far de Roses ofereix el millor gelat d’aquest estiu 2018

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
El millor gelat de l’estiu és una Mousse de garrapinyada, en segon lloc hi és el més popular, el Lemon Pie, i el tercer, el més original, fet de crispetes amb caramel, i tots tres els trobaràs a la Gelateria-Orxateria El Far

Tot va començar amb una iniciativa solidària. La Gelateria-Orxateria El Far de Roses va voler oferir el millor gelat de l’estiu als seus clients. I el que va fer la seva gerent, la Mª Lluissa Ferrerós, va ser organitzar un concurs per a que fossin els mateixos clients qui escollessin el millor gelat. Així, va donar l’oportunitat per un donatiu solidari de 3,5 € poder degustar les cinc elaboracions de gelat preparades per votar-les per tal que sortís el millor gelat de l’estiu.

Els cinc gelats proposats per la Gelateria-Orxateria El Far de Roses, van ser el Sorbet de meló amb cogombre, el Vainilla Tropical amb fruits del bosc, el Passió d’estiu, elaborat amb plàtan, maracujà i coco, la Mousse de garapinyada fet amb nata i amb la varietat Marcona d’ametlla, la millor segons els especialistes gastronòmics; i el Blat de Moro dolç.

I el gelat que va sortir guanyador va ser la Mousse de garapinyada. Els clients van votar després de fer totes les degustacions que aquest és el millor gelat de l’estiu, el qual només es pot assaborir a Roses, concretament a la Gelateria-Orxateria El Far, ubicada al carrer Mairó, 54, tot just on és el rentador municipal de la Rambla Riera Ginjolers.

Com dèiem al principi, tot va sorgir amb una iniciativa solidària, la qual va tractar d’ajudar a la Fundació Roses Contra el Càncer destinant íntegrament els donatius recaptats per participar en el concurs del millor gelat de l’estiu.

I en la imatge podem  veure el podi dels tres gelats que estan fent les delícies dels clients de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses.

Gelateria-Orxateria El Far

Gelateria-Orxateria El Far de Roses
La terrassa de la Gelateria-Orxateria El Far de Roses és punt de trobada de molts rosincs i turistes durant l’estiu

La Gelateria-Orxateria El Far, establerta a Roses des de fa 4 anys, és una empresa familiar d’origen alacantí que va néixer l’any 1840, i en la que els seus membres elaboren artesanalment el seus gelats i orxates.
Gelats que no porten cap tipus de colorants ni conservants, i elaborats amb productes de proximitat, km 0 i tots amb l’etiqueta DO (Denominació d’Origen).

La producció, en ser totalment artesanal esdevé petita i de gran qualitat en utilitzar només productes biològics. Per exemple, la Gelateria-Orxateria El Far no fa servir el sucre per fer els gelats ni l’orxata, sinó que el substitueixen de manera natural amb la Estèvia, una planta que precisament per les seves propietats dolces és anomenada com fulla de sucre o fulla dolça.

La Gelateria-Orxateria El Far demostra amb la seva filosofia d’empresa que menjar gelats o beure orxata no està renyit amb portar una alimentació sana.