El restaurant Draulic posa un xofer a disposició dels seus comensals

Una oportunitat única per gaudir de l’alta gastronomia de Roses que ofereix el Draulic amb el privilegi d’anar amb xofer particular

Restaurant Draulic
Aquesta cúpula del restaurant Draulic va ser mereixedora del premi ‘Anells de la Fusta 2017’

El Draulic és un restaurant amb un cuina de qualitat basada en la riquesa dels productes quilòmetre zero que ofereix la ramaderia de l’Alt Empordà i l’excel·lència del peix de la badia de Roses.

Un local de restauració que gaudeix d’una estètica, a l’alçada de la seva cuina, coronada per una cúpula espectacular. Fastuosa en la seva grandària com cridanera visualment, donant un toc especial al festival gastronòmic de que gaudeixen els seus comensals.

I el restaurant Draulic és de Roses, però no és a Roses, ja que és troba ubicat a Canyelles Petites. I això que pot semblar un inconvenient, la direcció d’aquest establiment de restauració l’han transformat en una oportunitat.

L’oportunitat que donen als seus clients de sentir-se uns privilegiats en posar a la seva disposició un xofer per anar a gaudir de la cuina del Draulic per, un cop finalitzat l’àpat, tornar-los cap a casa.

I com es pot disposar del xofer particular? D’una manera molt fàcil, només cal assenyalar en el moment de reservar taula al restaurant que volem que ens vinguin a buscar, i un vehicle anirà a recollir als comensals a Roses.

Restaurant DraulicCal destacar que a l’hora de sol·licitar el xofer s’ha d’indicar en quin d’aquests tres punts: els Cinemes de Roses, l’Estació d’autobusos de la SARFA o la part baixa de la Riera de la Quana (entrada al port esportiu), volem que ens vingui a buscar el xofer.

No cal dir que per aquelles persones que tenen algun problema de mobilitat, el conductor anirà gustosament fins a la porta de casa.

La vida és composa de gaudir dels petits plaers i privilegis que t’ofereix, i el restaurant Draulic posa a l’abast de tothom les dues coses: el plaer de gaudir de la seva gastronomia i el privilegi d’anar amb un xofer particular.