Programa Reallotgem

El rosinc Alberto Fernández guanya la 8ª prova de la Lliga del CPE Roses La Perola i s’apropa al liderat de la general

CPE Roses La Perola
De peus, el podi del vuitè social, amb Fernandez al centre, Herrera a l'esquerra i Palomeras a la dreta

A 5 punts del líder Josep Bernárdez s’ha posat Fernández al guanyar la 8ª prova de la Lliga de Surfcàsting de La Perola

De peus, el podi de la 8ª prova de la Lliga de La Perola, amb Fernandez al centre, Herrera a l’esquerra i Palomeras a la dreta

Dissabte es va disputar a la platja de Sant Pere Pescador la vuitena prova de la Lliga Social de Surfcàsting del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola. Un concurs que va servir per estrènyer, encara més, les dues primeres posicions de la general.
Amb els 50 punts que el va donar la seva victòria, el president del Club, Alberto Fernández, va aconseguir reduir la distància que li separa del líder provisional, Josep Bernárdez, passant de 17 a només 5 punts de diferència (vegeu classificació a sota).

Un total de 25 pescadors es van donar cita en aquesta 8ª prova. Una prova maratoniana de vuit hores que va acabar a les cinc de la matinada, on l’absència de peix va ser la nota predominant durant la seva durada.
Tant és així que el guanyador Fernández es va emportar la victòria amb una pesada a bàscula d’1 kg i 818 grams de peix.

El següent classificat de la prova va ser el pescador de Girona, Raul Herrera, que va aconseguir els 49 punts de la segona posició amb una pesada d’1 kg i 543 grams, quedant en tercera posició Albert Palomeras, que amb els 48 punts assolits gràcies a la captura d’1 quilo i 515 grams es manté en el tercer lloc de la general darrera Bernárdez i Fernández.

Durant el mes d’agost la Lliga de Surfcàsting de La Perola de Roses pren un descans i no serà fins al 12 de setembre quan es disputarà la novena prova a la platja de la Rubina d’Empuriabrava.

Però si la Lliga fa una aturada, no així els socis del CPE Roses La Perola, ja que un total de 16 pescadors del club participaran el 22 d’agost en un dels certàmens de Surfcàsting per parelles mes importants de la mediterrània, el Trophee Cote de Roses, organitzat pel club francès Narbonne Plage, i en el que participen cada any al voltant de 100 parelles de pescadors.

L’any passat 4 duos del CPE Roses La Perola es van classificar entre les 20 primeres parelles.