Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

El rosinc Carles Fraile guanya la porra electoral de viladeroses.cat i grupmassague.com

Per   /   28/05/2019  /   1 Commentari

Carles Fraile ha estat l’únic dels més dels 500 participants que va encertar tots els regidors que tindrà cada polític al plenari de l’Ajuntament de Roses els pròxims quatre anys

Porra de les eleccions municipals 2019 a RosesUn total de 524 persones residents a Roses i la demarcació de Girona van participar a la porra de les eleccions municipals organitzada per viladeroses.cat i grupmassague.com.

Una xifra de participants que ha deixat constància d’un fet: que encertar en un porra electoral no és gens fàcil, ans al contrari, és molt difícil, perquè d’aquests 504 participants només 1, sí, tan sols una persona, va encertar de ple els regidors que trauria cadascuna de les candidatures que s’han presentat a Roses en aquestes passades eleccions municipals a Roses.

Us podem assegurar que han estat dues persones, tant el responsable de Grup Massagué, en Josep Anton, com el que subscriu aquestes línies, les que han comprovat, i en més d’una ocasió, les 504 apostes per certificar que el guanyador i l’únic que va encertar tots els regidors que tindrà cada partit polític al plenari de l’Ajuntament de Roses durant els pròxims quatre anys ha estat en Carles Fraile.

Així que en Carles ja pot dirigir-se de dilluns a divendres al Bar- Restaurant L’Olivar i ensenyant el seu carnet d’identitat per a que el gerent, en Joaquín Carrasco, coneixedor del nom i del número del DNI, comprovi que es tracta d’en Carles Fraile i, així, poder degustar un menú acompanyat d’una altra persona.

    Print       Email

1 Comment

  1. Hola. Sóc en Carles Fraile. Estic molt agrait per la vostra invitació al Restaurant l’Olivar com a guanyador de la porra dels comicis de Roses.
    Salut!!

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Motos cremades a Roses

S’incendien a Roses unes 5 motos i una bicicleta durant la revetlla de Sant Joan

Read More →
%d bloggers like this: