El rosinc Francesc Torrent guanya la duatló de Llers

II Duatló de Llers
Francesc Torrent a dalt del podi com a guanyador de la II Duatló de Llers

Francesc Torrent va assolir una incontestable victòria a la Duatló de Llers disputada ahir diumenge

II  Duatló de Llers

L’atleta de l’Illa de Rodes Raid Team, Francesc Torrent, es va presentar a Llers per participar en el II Duatló organitzada per l’AMPA de l’escola de la població altempordanesa amb l’objectiu de “preparar les dues proves en les que tinc previst participar properament, la Marxa 24 hores del Cap de Creus de 87 km que es farà a principis d’abril i la Girona Mountain Bike Challenge, de 120 km i en la que vull fer podi a la categoria de sub23”.

Un Duatló consistent en 2.800 metres d’atletisme, 17,5 km en BTT per acabar amb 1.800 metres un altre cop d’atletisme.

I amb l’objectiu d’agafar la forma física pels esdeveniments futurs, Torrent, només donar-se el tret de sortida, ja es va posar en primera posició de la prova. Un liderat que a mesura que avançava la competició el va refermar agafant un avantatge de en la qual el rosinc Francesc Torrent ja no va abandonar el liderat assolit des de la sortida per proclamar-se campió.

El jove atleta de Roses, a mesura que avançava la competició per diferents corriols i pistes forestals de Llers va anar guanyant avantatge sobre els seus immediats perseguidors. La màxima dificultat que es van trobar els participants va ser la prova de BTT a causa de la forta tramuntana que bufava.

Finalment en Francesc va creuar la línia d’arribada com a campió amb un temps de 1 hora, 8 minuts i 37 segons, amb gairebé 3 minuts d’avantatge sobre el segon classificat, Robert Juanola, i més de 5 sobre el tercer, Lluís Figueres.

L’atleta rosinc es va mostrar amb aquesta victòria “molt content, ja que amb els bons resultats assolits en les darreres curses en les que hi he participat demostra que estic en el bon camí de preparació per encarar en primer lloc les 24 hores de la Marxa del Cap de Creus”.

Una prova que es desenvoluparà el cap de setmana 4 i 5 d’abril.