Loading...
You are here:  Home  >  Esports  >  Current Article

El rosincToni Bassó farà un stage a Mallorca per potenciar la seva carrera com a taekwondista

Per   /   29/04/2013  /   No Comentat

El gimnàs del TKD Joan’s de Roses i el K-PÔ Coach Sport de Mallorca han arribat a un acord per potenciar la carrera esportiva del taekwondistes rosincs. Així, al mes de juny, el rosinc Toni Bassó farà un estatge, amb aquest objectiu, a les instal·lacions del gimnàs mallorquí

Toni BassóEl gimnàs K-PÔ Coach Sport  de Mallorca i el TKD Joan´s de Roses treballaran conjuntament per potenciar la carrera esportiva dels taekwondistes rosincs. “Un il·lusionant projecte, ha afirmat el màxim responsable del gimnàs rosinc, Joan Joquera, que va començar a gestar-se fa ja alguns mesos i que significarà l’inici d’una col·laboració per tal donar-li a la nostra pedrera una major projecció esportiva”.

Miquel Capó Maimó, és entrenador de reconegut prestigi i el principal responsable del K-PÔ Coach Sport . El qual realitzarà un estatge personalitzat al taekwondista rosinc Toni Bassó amb la finalitat de millorar les seves prestacions i treballar diversos aspectes de l’alta competició. La finalitat del estatge serà intentar portar al jove Toni a un nou nivell competitiu.

Segons Jorquera, ¨l’idea és fer un treball físic, tècnic, tàctic i metodològic amb el nostre competidor Toni Bassó i intentar portar-ho a un nou nivell que li ajudaria a afrontar compromisos del màxim nivel”. Després de conèixer Joan Jorquera el nou projecte proposat per Miquel Capó a Palma de Mallorca amb atletes d’alta competició, es van iniciar converses entre tots dos mestres del Taekwondo per tat de dur a terme aquesta iniciativa amb els esportistes rosincs.

Toni viatjarà a Palma de Mallorca i realitzarà un entrenament específic per millorar les seves prestacions com a competidor durant el  estatge, just abans de l’assalt a l’Obert de Son Cervera que es realitzarà el dia 15 de juny. “Aquesta  competició, que reunirà a esportistes vinguts de diversos punts del nostre país, posaran a prova al nostre competidor. Així, abans, en Miquel  intentarà donar-li amb el seu treball una nova perspectiva que hauria de portar-li un pas més enllà en la seva projecció esportiva” ha assenyalat el mestre de Taekwondo Joan Jorquera .

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ordenances fiscals de Roses per al 2019

“El secret de no pujar impostos és aconseguir que la població pagui els seus deutes amb l’Ajuntament”

Read More →
%d bloggers like this: