Els regatistes infantils del GEN Roses tornen de França amb un gran resultat

GEN Roses

Els regatistes del GEN Roses que van participar a la final del Circuit francès d'Open Bic

Pol Font lidera l’equip d’Open BIC del GEN Roses amb una setena posició a França a la Final del circuit nacional francès 2015

GEN Roses
Els regatistes del GEN Roses que van participar a la final del Circuit francès d’Open Bic

Un total de 6 regatistes rosincs van participar durant els dies 22-24 d’octubre a la final del Circuit Francès d’Open BIC 2015, que es va disputar a la localitat de Sanguinet, obtenint grans resultats parcials, així com la primera posició per edat.
En Pol Font va fer un campionat on pràcticament ha estat amb els primers classificats a cada regata.
L’Oriol Caner es va destapar aconseguint entrar dels 20 primers a la general i consolidant una evolució imparable que ha fet els darrers dos anys.
En Biel i en Sergi, que tancaven l’equip dels 4 regatistes participants del GEN amb més experiència, no van poder oferir tot el seu talent a sobre un vaixell, ja que el poc vent dels dos primers dies no els va ajudar. Van tenir molt bons parcials en regates, però sense la sort de consolidar-les.
I els dos nouvinguts que aquest estiu, Pau Lleó i l’Arnau Caner, van fer un gran paper aconseguint, fins i tot, portar-se una onada d’aplaudiments per part de tota la flota i l’organització.

Resultats dels regatistes del GEN Roses a la localitat de Sanguinet, França:

  • Pol Font – 7è Classificat
  • Oriol Caner – 18è Classificat
  • Sergi Lleó – 38è Classificat
  • Biel Font – 40è Classificat
  • Pau Lleó – 55è Classificat
  • Arnau Caner – 57è Classificat

I els esportistes del GEN Roses a part de navegar també saben nedar

8 joves del GEN Roses van participar el passat dissabte, 24 d’octubre, a la 1ª jornada de natació per equips a la categoria Benjamí.

Els nedadors que hi van participar van ser: Joel Sánchez, Crosby Fitch,, Gerard Herruzo, Marc Sayol, Joana Costa, Sandra Pardo, Julia Ruiz i Joana Pagès, els qual van realitzar primerament l’estil lliure, per després passar a l’especialitat d’esquena, guanyant pràcticament totes les sèries en les que van participar, sumant molts punts per als seus equips.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *