Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Els Vailets de l’Empordà celebren el seu 6è aniversari del seu Bateig amb una diada castellera a Castelló d’Empúries

Per   /   12/04/2019  /   No Comentat

Una diada castellera en la que Els Vailets de l’Emporddà van estar acompanyats de la colla de les Gavarres, la Jove de L’Hospitalet i la colla castellera de l’Alt Maresme

Els Vailets de l'Empordà

Els Vailets de l’Empordà van celebrar el passat diumenge el 6è aniversari del seu bateig com a colla castellera

El passat diumenge la colla castellera Els Vailets de l’Empordà de Castelló d’Empúries va celebrar el 6è aniversari del seu bateig, com a colla castellera, amb una diada que es va portar a terme a lap porta de la Basílica de la Vila Comtal i en el que van participar els castellers de Les Gavarres, de l’Alt Maresme i la colla Jove de l’Hospitalet.

Les 4 colles acompanyades van estar acompanyades pels Amics de Llers, els GraLlers que fan el honor de tocar el toc de gralla sempre que poden.

Després de la cercavila fins a la plaça de la Basílica, la diada es va iniciar amb una ronda conjunta de pilars de 4. Els castellonins obrien la primera ronda amb una torre de 6 ben treballada i amb una mainada valenta. Un bon inici de diada, però calia continuar la feina.

La segona ronda esperava els blau cels amb el 4 de 6 amb molta força a la pinya i el tronc.

Malauradament, els Vailets de l’Empordà no van poder descarregar el 3 de 6 amb agulla que portaven en tercera ronda malgrat haver-lo assajat molts dies, es va quedar en intents desmuntats. 

La colla Jove de l’Hospitalet va descarregar 3 pilars de 4 a cada ronda degut a alguna baixa de última hora que els va impedir portar els castells que acostumen a descarregar.

Pel que fa la colla de l’Alt Maresme, van començar amb un 3 de 6 seguit d’un 3 de 6 amb agulla i acabaven amb una torre de 6

Finalment, els castellers de les Gavarres van descarregar 2 pilars de 4
Les 4 colles van tancar la diada d’aniversari amb un castell de germanor i pilars de mainada com a  última ronda abans de dinar tots junts a la sala polivalent. 

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: