Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

ERC organitza un viatge per anar aquest 1 de novembre a Lledoners

Per   /   30/10/2018  /   No Comentat

Esquerra Republicana de Catalunya celebrarà un acte a Lledoners el dia de Tots Sants per commemorar l’any a presó del seu president Oriol Junqueras

ERC Roses“L’Oriol Junqueras, com la resta de presos polítics, porta un any tancat injustament per defensar la democràcia i la nostra llibertat, per tant, no podem deixar passar una data com el primer aniversari del seu empresonament sense fer un clam contundent contra la injustícia del seu empresonament i el de la resta de polítics”, ha manifestat el president d’ERC Roses, Joan Plana.

Per aquest motiu, el partit republicà ha organitzat un bus per poder assistir-hi  a l’acte que té previst organitzar Esquerra Republicana de Catalunya, que tindrà lloc a la tarda d’aquest 1 de novembre, dia de Tots Sants, al Pla de Lledoners, a Sant de Vilatorrada.

Està previst que l’autobús surti de Roses a les 14:15 hores de davant de la Ciutadella, per passar sobre les 14:30 per Castelló d’Empúries (davant de l’institut) i les 14:45 per Figueres (recinte firal).

Els interessats en assistir-hi poden apuntar-se enviant un correu a fedgirona@esquerra.cat indicant el nom i el poble d’on sortirà.

Bus gratuït

Cal destacar que el viatge no costarà ni un euro als que viatgin fins a Lledoners, ja que ERC Roses posa el bus de manera gratuïta a disposició dels interessats en assistir-hi a l’acte on està previst la participació, entre d’altres, del vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès i l’ex-diputat de la CUP, David Fernández; i l’actuació musical de Strombers.

Serà l’1 a la tarda amb les intervencions de Pere Aragonès i David Fernàndez i l’endemà se n’organitza un altre d’unitari per demanar la llibertat de tots els presos polítics i el retorn dels exiliats

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Festa de l’Any Nou Amazigh 2969

El poble Amazigh de Roses celebra aquest diumenge la Festa de l’Any Nou 2969

Read More →
%d bloggers like this: