Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

ERC Roses viatja a Barcelona per tractar el fenomen del top manta

Per   /   07/02/2019  /   No Comentat

A Barcelona van mantenir una reunió amb Ernest Maragall, candidat per Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Barcelona

ERC Roses

Moment de la reunió entre els edils d’ERC Roses i Ernest Maragall

Representants de la Secció Local d’ERC de Roses es van reunir el passat dimecres, 6 de febrer, amb l’Ernest Maragall, candidat a l’alcaldia de Barcelona, per parlar del fenomen del top manta. Una problemàtica que afecta greument amb moltes poblacions del litoral català i que Roses pateix des de fa uns quants anys.

La reunió, a la que van assistir el portaveu republicà a l’Ajuntament de Roses, Joan Plana, acompanyat dels regidors Èric Ibañez i Vero Medina va tenir com a objectiu intercanviar impressions i parlar de possibles línies d’actuació des del món municipal.

Unes línies d’actuacions que els edils de Roses volen continuar estudiant i poder concretar noves reunions de treball amb Barcelona i amb representants d’altres municipis afectats.
Des d’ERC Roses han assenyalat que “estem preocupats i fermament compromesos amb aquest tema i volem afrontar-lo amb rigor, generant complicitats i fugint de la demagògia. No hi ha cap solució màgica, però tampoc cap excusa per rendir-se”.

Després de la reunió, Plana va assenyalar que el topa manta “genera importants afectacions en temes com la gestió de l’ocupació de la via pública i el comerç, a més d’un important problema social per la realitat en la que viu la gent que practica aquesta venda ambulant irregular. Per això”, va afegir, “volem garantir la dignitat i l’accés a una vida en condicions de totes les persones, un comerç legal i regulat i evitar la saturació de l’espai públic, i amb aquest objectiu continuarem treballant.”

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Centre Escolar Empordà

El Centre Escolar Empordà va acollir el passat divendres “tot un Saló de l’Ensenyament”

Read More →
%d bloggers like this: