Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Festa d’Homentatge a la Vellesa de Roses 2019

Per   /   06/04/2019  /   No Comentat

Aquest dilluns, 8 d’abril, s’obren les inscripcions de la Festa a la Vellesa de Roses d’enguany

Festa d'Homenatge a la Vellesa de Roses 2019El pròxim 4 de maig de 2019 tindrà lloc a Roses la 71a edició de la Festa d’Homenatge a la Vellesa. La celebració, molt arrelada al municipi, compta cada any amb una gran participació i en aquesta edició s’hi suma la generació del 1949.

A partir del dilluns, 8 d’abril, i fins al divendres dia 12, l’Ajuntament de Roses mantindrà obertes les inscripcions per assistir a aquesta nova edició de la Festa d’Homenatge a la Vellesa. Els interessats han d’adreçar-se, entre el 8 i el 12 d’abril, al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de Roses, de 10 a 13 h. Per participar, cal estar empadronat a Roses.

La celebració d’enguany s’iniciarà a partir de les 11:30 h, amb la concentració de tots els homenatjats, padrins i autoritats davant l’Ajuntament, a la plaça de Catalunya, per dirigir-se cap a l’església parroquial acompanyats de la Colla Gegantera. 

A les 12 h tindrà lloc l’ofici solemne a l’església parroquial. A partir de les 13:30 h s’obrirà l’acte públic d’Homenatge a la Vellesa a la plaça Frederic Rahola i, a les 14 h, es farà el dinar mariner. Tot seguit es farà el lliurament de medalles commemoratives als homenatjats que assisteixen a la festa per primera vegada.

La festa finalitzarà amb un ball.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

L’Oficina de Català de Roses celebra Sant Jordi

L’Oficina de Català de Roses també va celebrar la diada de Sant Jordi

Read More →
%d bloggers like this: