Programa Reallotgem

Finalitza el millor campionat local de Vòlei Platja de Vila de Roses dels darrers anys

Campionat local Vòlei Platja Vila de Roses
El campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses ha estat enguany un èxit de participació

Els tres tornejos de Vòlei Platja de Roses han estat un èxit en quant a participació

Vòlei Platja Vila de Roses

24 equips, nou al nivell Iniciació i quinze al nivell Alt es van inscriure al primer torneig del campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses, celebrat el 18 de juliol. Inscripció que va superar la del primer torneig de l’any passat, i que a la vegada es va veure minimitzada en el segon torneig, ja que al passat 8 d’agost van ser un total de 38 equips, 16 en Iniciació i 22 en Alt, els que van voler participar emplenant els 8 camps instal·lats a la platja de Santa Margarida, davant l’hotel Monterrey, “un participació com no es recordava en anys”, van dir llavors els organitzadors.

I dissabte van ser 30 equips, 16 en Iniciació i 14 en Alt, els que van participar en el tercer i darrer torneig d’aquest campionat local de Vòlei Platja. Un campionat organitzat enguany per l’empresa DH Sports i l’Ajuntament de Roses que va celebrar gairebé un quart de segle, ja que amb aquesta són 24 edicions les que s’han disputat.

Pel que fa a la vessant esportiva destacar que al nivell Iniciació es van imposar l’equip ‘Medio Bajo’ per 21 a 18 al ‘FM’, i en el nivell Alt, va ser el ‘Monterrey’, formació que mai ha fallat participant en totes les edicions, el que va guanyar el campionat. Els jugadors del ‘Monterrey’ amb Lluís Noguer, com l´únic que queda de l’equip original, va guanyar en 2 sets, 21-9 i 21-11 a l’equip ‘Eden Beach’.

Els guanyadors, finalistes i semifinalistes van rebre com a premi des d’un viatge en vaixell pels canals d’Empuriabrava, passejos en el vaixell Radikal i la Banana pels primers fins a petates gentilesa d’Immo Plaza.

Servei de Fisioteràpia

Els professionals de Zeni’t Salut recuperant de l’esforç físic als jugadors del campionat / Foto: Zeni’t Salut

Com a novetat d’enguany cal destacar que aquest campionat local de Vòlei Platja Vila de Roses ha comptat amb un servei de fisioteràpia cortesia del Centre Zeni’t Salut, que ha permès als jugadors poder-se recuperar de petites lesions i poder continuar jugant, fins i tot un jugador del Monterrey, en Noguer, va manifestar que “si no és per aquest servei de fisioteràpia no sé si podria haver jugat la final”.

Sens dubte, i segons es comentava a la mateixa platja, el Centre Zeni’t Salut el va donar al campionat de Vòlei Platja un toc de distinció, un toc de qualitat.