Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Funkystep & The Sey Sisters, show trepidant de Soul i Funk a Roses

Per   /   13/04/2018  /   No Comentat

Funkystep & The Sey Sisters presenten demà a Roses ‘Matter of Funk’, un homenatge a la música negra  en el que serà el segon concert de Viumúsika aquesta temporada

Associació Viumúsika de Roses‘Matter of Funk’ és un treball discogràfic que disc que desprèn positivisme, que parla de la llibertat, de la importància de gaudir del present, de viure el moment i que canta l’amor.

I de tot això s’encarregaran d’intepretar els seus autors, els set músics que composen Funkystep & The Sey Sisters, demà dissabte al Teatre de Roses  dins el cicle de concerts de Viumúsika

Funkystep nascut l’any 2006 que, tres anys més tard, l’any 2009, incorporà a Kathy i Yolanda Sey, les 2 germanes de la cantant original Edna Sey, passant a dir-se Funkystep & The Sey Sisters i oferint un espectacle més centrat en la veu, amb unes coreografies molt expansives i un repertori de Soul, Groove i Funk.

Amb aquest format, al 2012 enregistren el seu primer EP i continuen girant per sales i festivals, guanyant adeptes per allà on van, destacant les actuacions al Poble Espanyol i la sala Luz de Gas de Barcelona, el Black Music Festival de Girona, el Jazzhivern d’Andorra i portant el seu espectacle també fora de Catalunya, concretament a Madrid i a Toledo.

Amb el temps el projecte ha anat madurant fins que al 2015 decideixen llençar-se a l’aventura de compondre i enregistrar un disc de temes propis. El resultat és un disc amb 13 temes ben elaborats, amb lletres amb missatge positiu i una producció molt acurada, un disc eclèctic on es poden escoltar diferents gèneres de la música negraL: “A matter of funk”.

“A matter of funk” és un disc que desprèn positivisme, que parla sobre l’amor, la llibertat, la importància de viure el moment, gaudir de la vida i de la força de la música, de la necessitat de ser un mateix per afrontar els reptes de la vida. El disc conté una versió, del tema “Why am I treated so bad” de The Staple Singers, un tema en què es reivindiquen els drets socials dels negres, i que era un dels temes preferits del Dr. Martin Luther King, i dos temes en català.

El concert, amb 8 € l’entrada, s’iniciarà a les 22 hores.

Veu: Edna Sey, Kathy Sey, Yolanda Sey

Guitarra: Guillem Plana

Teclats: Guillem Soler

Trompeta: Pol Padrós

Saxo: Albert Bartolomé

Baix: Enric Puigdesens

Bateria: David Viñolas

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Ajuntament de Roses

Roses al Saló de l’Excursionista de Lió

Read More →
%d bloggers like this: