Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Gairebé quaranta propostes dels Pressupostos Participatius de Roses es presentaran demà al Teatre Municipal

Per   /   12/06/2017  /   No Comentat

Els Pressupostos Participatius de l’Ajuntament de Roses, que es van iniciar a principis d’aquest 2017, estan arribant a la seva fase final

Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Roses En total es van presentar un total de 177 propostes i després que els tècnics i serveis territoris descartessin aquelles que no són de competència municipal, que no fossin estrictament inversions i que sobrepassessin els 150.000 euros de límit establert, han quedat una cinquantena que fossin estrictament inversions , de tal manera que de les 177 propostes presentades han quedat finalment gairebé una quarantena, en concret 39.
Tot això, algunes de  les propostes no han estat descartades, “sinó que les hem englobat en una sola, ja que, per exemple, havien 7 o 8 relacionades amb animals o d’altres que parlaven de bancs i papereres en diferents llocs de Roses, i per això les hem ajuntat en una sola. Una referent als animals i l’altra al mobiliari urbà”, ha explicat Mar Danés, regidor d’Economia i Hisenda de Roses.

I les cinquanta propostes es presentaran demà en societat al Teatre Municipal de Roses, a les 20:30 hores. Una presentació en la que els propis ciutadans podran, si així ho desitgen, argumentar el perquè el seu projecte és el millor per tirar-ho endavant.

L’objectiu d’aquesta presentació és que els veïns de Roses “coneguin en primera persona les diferents projectes per a que després pugin votar per les que considerin més convenients”, ha assenyalat Danés.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

Els fundadors del Nautic Center, dels restaurants La Llar i Die Insel i de Calçats Dari de Roses, premis Arjau 2019

Read More →
%d bloggers like this: