Programa Reallotgem

El GEN Roses guanya el relleu 4×100 a la 3ª Jornada de la Lliga de Natació

GEN Roses
L'equip de natació del GEN Roses que va competir a Torelló

Els alevins de la secció de natació del GEN Roses van guanyar el relleu després d’una gran remuntada

GEN Roses
L’equip de natació del GEN Roses que va competir a Torelló

Dissabte passat es va disputar la 3ª Jornada de la Lliga de Natació de Catalunya a la Categoria d’Aleví. Una prova en la que els nedadors del GEN Roses van tenir un paper destacat en guanyar la prova de relleu de braça 4×100.

Els joves rosincs van aconseguir el triomf després d’una gran remuntada. Van iniciar el relleu molt malament, els nervis es van apoderar dels primers rellevistes per la qual cosa van regalar molt metres d’avantatge al Club Natació Figueres. Una situació, però, que li van saber donar la volta per arribar en primer lloc i guanyar la prova amb un temps de 6 minuts 4 segons i 16 centèsimes.

Un gran triomf que tot l’equip del GEN Roses Natació desplaçat fins a Torrelló van celebrar fent un manequin.