Loading...
You are here:  Home  >  Actualitat  >  Current Article

Jornades de debat a Roses sobre el futur del model turístic de la Vila

Per   /   01/11/2018  /   No Comentat

Aquest jornades al voltant del turisme de Roses s’inauguren aquest proper dilluns, 5 novembre

Vila de Roses

La realització d’aquestes Jornade sobre el futur del model turístic de Roses es va proposar a la darrera Junta de l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus / Foto: arxiu

Un ponència sobre destinacions turístiques del vicerector de la Universitat de Girona (UdG) i expert en turisme, José Antonio Donaire, i un debat amb empresaris i representants municipals estrenarà dilluns 5 de novembre, a l’Hotel Spa Terraza de Roses, unes jornades de reflexió sobre el model turístic futur del municipi. L’acte, que començarà amb un esmorzar col·loqui a les 8:45 del matí, serà moderat pel professor de la UdG i doctor en Turisme, Dret i Empresa, Marc Grijalvo i està obert al públic, per mitjà d’inscripcions fins divendres 2 de novembre a l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus (info@enroses.com o al telèfon 650291583). Els empresaris de Roses volen fer un pas endavant per a la millora de la qualitat turística i perquè el municipi segueixi sent capdavanter. Per aquest motiu es va acordar impulsar aquestes jornades, que tenen per objectiu posar sobre la taula el model turístic que es vol per als propers anys a Roses; marcar un full de ruta per al desenvolupament d’accions que incideixin en la millora de la qualitat turística i trobar solucions a les problemàtiques que afecten el sector. L’acord el va prendre en junta l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Roses comerç (les dues entitats representen més de 200 empresaris del municipi) .

El president  de l’Estació Nàutica i de Roses Comerç, Miquel Gotanegra, considera que “cal fer una reflexió profunda d’on estem i cap a on volem anar i les  conclusions a les quals s’arribi des del sector empresarial s’han posar en pràctica en col·laboració amb l’Ajuntament”.

En les jornades sobre ‘Roses  model turístic al segle XXI’ està previst que es duguin a terme cinc gran debats temàtics  amb la idea de poder donar eines a empresaris i administració per als propers anys al voltant del desenvolupament turístic a Roses. Els debats giraran al voltant del posicionament turístic del municipi i els atractius amb que es compta; i sobre la mobilitat. També s’analitzaran els diferents tipus d’allotjament  i l’oci existent i s’abordaran questions com l’ocupació de la via pública i la venda ambulant, entre d’altres. Amb els resultats dels debats s’elaboren unes conclusions i després es presentaran públicament les accions que es proposen per desenvolupar en els propers anys.

    Print       Email

Doneu la vostra opinió

You might also like...

IV Ruta de les Tapes de Roses i el vi DO Empordà

L’alta gastronomia es donarà cita a la IV Ruta de les Tapes de Roses i el vi DO Empordà

Read More →
%d bloggers like this: