Joan Jorquera conquereix el títol de campió de l’Open Internacional de Taekwondo de Benicàssim

Joan Jorquera
Joan Jorquera a l'octubre de 2014, quan van guanyar un Open Internacional de Taekwondo que es va celebrar, precisament, a Benicàssim

Segon títol que aconsegueix el taekwondista rosinc en el seu segon campionat a la categoria Júnior

Joan Jorquera amb la medalla i la copa de campió de l’Open Internacional de Taekwondo de Benicàssim

Joan Jorquera es va imposar a l’Open Internacional de Taekwondo de Benicàssim  de manera inqüestionable, sense deixar opció a cap dels seus quatre rivals amb els que es va enfrontar per assolir el títol.
El jove talent del TKD Joan’s ha començat la temporada 2014-15 de taekwondo de manera intractable en l’any de la seva estrena a la categoria Júnior de -45kg.

Dos campionats disputats, dos títols

El primer va ser el passat 4 d’octubre, a l’Open Baza Sport que es va celebrar a la ciutat de Vitòria. I el segon ahir dissabte. Un segon títol en el que no va deixar opció a cap dels seus quatre rivals que el sorteig va determinar que hauria de superar si volia conquerir el seu segon campionat de la temporada i el seu segon campionat en la seva estrena a la categoria Júnior.

Contundent es va mostrar el jove rosinc en el seu primer combat, que el va enfrontar al francès Ewan Fuster, com així va quedar reflectit en el marcador, 11-0.
Una contundència que no va baixar de nivell davant el segon contrincant, José M. Ortega, al que va vèncer per un clar 14-1, i que el permetia enfrontar-se en el tercet combat a Jason Clark, taekwondista del Sant Pau Jade Sport de Barcelona. Un tercer rival que va ser l´únic que va qüestionar la possibilitat que Joan Jorquera s’emportés el títol, el qual es va imposar per un ajustat 12-11 a favor del rosinc.

I a la final va tornar la contundència mostrada pel jove taekwondista rosinc al dos primer combats. Davant seu va tenir al francès Asian Derkaoui, al qual des dels primers compassos de la lluita, Jorquera es va distanciar en el marcador i, tot i que Derkaoui va retallar distàncies va ser insuficient per a que el rosinc guanyés la final i el títol per un clar marcador, 15-7.

Un segon títol en el seu segon campionat de la temporada que deixa palès l’excel·lent moment de forma del jove Joan Jorquera, que assoleix la xifra de 157 combats guanyats en tota la seva carrera.