Joan Jorquera es proclama campió d’Espanya de Taekwondo per cinquena vegada

Joan Jorquera
Joan Jorquera js'ha proclamat campió d'Espanya de Taekwondo per cinquena vegada

Amb la conquista del seu cinquè campionat Jorquera va aconseguir la classificació per al campionat d’Europa de Taekwondo

Joan Jorquera js’ha proclamat campió d’Espanya de Taekwondo per cinquena vegada

Joan Jorquera Cala va aconseguir proclamar-se aquest passat dissabte, campió d’Espanya de Taekwondo. Un títol que el jove rosinc ja ha aconseguit cinc vegades, tot i que en aquesta ocasió a la categoria Júnior.

El rosinc va deixar enrere en el primer combat al valencià campió d’Espanya 2014, Javier Pastor, amb un resultat de 15-8, impulsant-se d’aquesta manera cap a unes semifinals on li esperava el campió de la selecció de Galícia, Alberto Bautista, el qual també va ser superat pel taekwondista de Roses amb un gran combat que va finalitzar amb un aclaparador 15-2.

Així, la gran final la van disputar els dos nous talents del Taekwondo nacional, on Joan Jorquera es va enfrontar Jason Clark, que prèviament va derrotat amb autoritat al seus rivals, representats de les comunitats d’Andalusia Madrid.
I el jove taekwondista rosinc, ambaixador de la marca ‘Girona-Costa Brava’, va conquerir el seu cinquè títol de campió d’Espanya en derrotar a Clark per un contundent 16-7, “aquest campionat ha estat el fruit del dur programa d’entrenament que he fet aquest estiu pensant en arribar aquí amb la millor preparació possible, perquè sabíem que el triomf ens donava la classificació per al campionat d’Europa”, va manifestar Joan Jorquera després de la victòria.

Unes paraules ratificades pel director del TKD Joan’s i pare del jove campió, Joan Jorquera, que va manifestar que “ha estat una preparació duríssima, i només cal felicitar-li per haver interpretat a la perfecció els paràmetres marcats, tot i que va ser gens fàcil veient la gran qualitat de tots els rivals”.

I ara, després de la conquista del seu cinquè campionat d’Espanya de Taekwondo, el jove campió ha de preparar el campionat d’Europa, que es disputarà d’aquí a un mes Riga, Letònia, concretament els dies 23-24 i 25 d’octubre.