Joan Jorquera guanya el Professional Taekwondo Open de Zamora

Joan Jorquera
Joan Jorquera a dalt del podi com a guanyador del Professional Taekwondo Open de Zamora

El jove competidor del TKD Joan’s de Roses s’emporta el títol en derrotar al taewondista de la selecció madrilenya, Alberto Toledo

El Pavelló Angel Nieto de Zamora es va rendir davant una nova exemplar actuació del taekwondista rosinc, Joan Jorquera, dins el Professional Taekwondo Open de la ciutat.
El públic assistent va ser testimoni de la qualitat del jove competidor del TKD Joan’s de Roses, que després de veure com s’imposava a tots els seus rivals no va donar opció en la final al campió de la selecció madrilenya, Alberto Toledo, en imposar-se per un clar 14-9.

“Ha estat fantàstic poder foguejar-me en aquest campionat davant de rivals de molta qualitat, ja que estem a la recta final per afrontar el Campionat d’Espanya Junior, que se celebrarà el pròxim 3 de Juny, i vaig amb l’objectiu d’aconseguir el bitllet per al Campionat d’Europa, per tant, aquesta preparació prèvia ha estat molt important”, va destacar Jorquera només aconseguir aquest nou títol que engrandeix, un xic més, el seu palmarès.

Un nova medalla d’or que va aconseguir penjar-se-la al coll després de vèncer, en primera ronda, a l’asturià Ricardo Espasa per un contundent 25-3. Israel Campón va ser el següent competidor al que es va enfrontar Joan Jorquera, i aquest el va guanyar per 19-12. I si el primer combat el va guanyar amb un resultat contundent, el mateix va passar a la semifinal en guanyar-la davant Adrián Chico per 23-3.

I a la final, el jove rosinc va continuar meravellant als aficionats del taewondo que van assistir al Pavelló Angel Nieto, aconseguint la increïble xifra de 254 combats guanyats amb tan sol 16 anys.