Joan Jorquera es proclama campió de Catalunya de Taekwondo Sub-21

Joan Jorquera campió
Joan Jorquera amb la medalla d'or, la copa i el diploma de campió de Catalunya Sub-21

Jorquera aconsegueix el campionat nacional Sub-21 el dia en el que s’estrena en la categoria

Joan Jorquera amb la medalla d’or, la copa i el diploma de campió de Catalunya Sub-21

Nova gesta del campió de taekwondo de Roses, Joan Jorquera. Amb només 16 anys va  debutar el passat diumenge, 9 de juliol, a la categoria Sub-21. Tot un repte i d’alta exigència si s’afegeix que el jove rosinc va decidir competir en el pes superior (-58kg), després de completar una gran temporada aconseguint l’Open Internacional d’Espanya i poc després la classificació per disputar el campionat d’Europa 2017 guanyant, també, a Alacant el Campionat d’Espanya.

I al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona Jorquera va batre un nou rècord personal guanyant els quatre combats que el sorteig el va deparar per pujar al mes alt del podi com a campió de Catalunya.

En el seu primer combat contra el representant d’Andorra, Abdul Taouil, de gran envergadura (1,87m) aconseguia superar-ho abans del límit de temps per superioritat tècnica (23-0)

En quarts de final, Joel Jofresa (Toledo Don Yang) cedia davant el vendaval de bon Taekwondo que va proposar el rosinc amb un marcador de 14-3.

I el taekwondista del TKD Joan’s de Roses va passar a la gran final després de l’abandó del seu rival en semis, que el va enfrontar amb Ruben Soriano, titular del Car Sant Cugat i competidor de gran experiència, guanyant-lo per un marcador més emocionant que els anteriors, 6-2.

I amb aquest nou títol de campió de Catalunya, Joan Jorquera viatjarà aquesta mateixa setmana al Car Infanta Cristina de Múrcia, on estarà concentrat amb la Selecció Espanyola durant 9 dies amb l’objectiu de preparar el proper campionat d’Europa Junior, que se celebrarà a Xipre.